• 20874
    "sakatlık sonrasında çok fazla çalıştım ve iyiye doğru gidiyorum. sezon öncesi hazırlık kampında da birkaç problem yaşamıştım ve ardından milli takımla 2 maça çıktım ve sakatlandım.

    yeniden sağlığıma kavuşup daha güçlü bir şekilde döneceğim. kulüp için savaşacağım. tüm takım arkadaşlarımla birlikte her maçı kazanmaya çalışacağız. yüzde yüzümü ortaya koyacağım.

    city ve tottenham maçlarında çok iyi değildim çünkü baldırımda sorun vardı. bu yüzden de yüksek tempoda bir şeyler yapmak zordu. iyileştiğimizde daha iyi performanslar gösterme şansım olacak. buna gerçekten çok eminim.

    adapte olmamda ve burayı evim gibi hissetmemde takım arkadaşlarımın yardımı çok oldu. liverpool taraftarı da mükemmel ve çok çabuk uyum sağladım. takım bir aile gibi ve kulübümüz harika. bunu gelir gelmez anlayabiliyorsunuz. kendimi evimde gibi hissediyorum.

    liverpool kulübünün büyüklüğünü anlatmak çok zor. amerika'daki sezon öncesi hazırlık kampında, dünyanın her tarafında inanılmaz derecede liverpool taraftarı olduğunu fark ettim."

    "ingiltere'de her zaman yüksek tempo var ve gerçekten nefes alacak zaman bulamıyorsunuz. almanya'da ise pasa dayalı ve daha sakin bir oyun var"

    emre can
App Store'dan indirin Google Play'den alın