• 20873
    "hem defans hem de hücum yönüyle futbolu icra etme mücadelesindeyiz. 6-8 ve 10 numara karışımı diyebiliriz"

    "ortam yeni, arkadaşlar yeni, takımımız yeni. yetenekli olduğuma inanıyorum ve bunu ortaya koymak için önümüzde daha birçok fırsat olacaktır"

    "uzun yıllar münih altyapısında birlikte oynadık. hatta aynı anda a takım'a yükseldik. profesyonel kontratımızı da birlikte imzaladık. çok akıllı ve nerede ne yapacağını çok iyi bilen bir futbolcu. bu yetenekte bir oyuncuyla birlikte top koşturmak tabii ki güzeldi"

    "altyapıda hep savunma önünde oynadım. gelişimim bu bölgede sürdü. profesyonel futbola yükseldikçe daha çok ofansif oynamaya başladım. kendimi 6-8 ve 10 numarada verimli buluyorum"

    "trabzonspor hakkinda ceyhun gülselam'dan bilgi aldim"

    "bana trabzon'u ve trabzonspor'u anlattı. şehrin güzel olduğundan, taraftarların sürekli takımın yanında olduğundan bahsetti. bütün karadeniz bölgesinin trabzonspor'a yakın ilgi duyduğunu söyledi. anlattıkları açıkçası beni etkiledi ve hoşnut oldum. taraftarların kendilerini trabzonspor'un bir parçası olarak görmeleri önemli. ben de hem kendimi hem taraftarları sevindirmek için elimden gelen her şeyi yapacağımı bilmelerini istiyorum"

    "duami eder maça öyle çikarim"

    maçlara çıkmadan önce yaptıklarını da anlatan ekici, "duamı okuyorum. dizliklerimi ve ayakkabılarımı önce sağ ayağa giyerim. sonra da dua edip maça çıkarım"

    "yaşam tarzı farklı. anlayış farklı futbol anlamında. kolay değil. aslen yozgat'lıyız ama almanya'da doğdum ve büyüdüm. bizim insanımız içten ve duygusal. beni burada sıcak karşıladılar. hem takım arkadaşlarım hem teknik heyet hem de taraftarlar beni hemen kabul ettiler. bu konuda zaten sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyordum. yanılmamışım. milli takım'la güney kore'ye karşı oynadığımız maç için trabzon'a gelmiştim. ancak gezip görme şansımız çok olmamıştı. geleli uzun zaman olmadı ama gördüğüm kadarıyla sakin ve futbolcunun rahat edebileceği bir ortam var"

    mehmet ekici
App Store'dan indirin Google Play'den alın