resim
Umut Bulut
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:41
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 1770
    ikili forvet duzeninde burak yilmaz ile birlikte oynatmamiz gerektigini dusundugum forvet oyuncumuz.

    bu sezonki ve dahi gecen sezon icin de gecerli olarak temel problemlerimizden biri statik ve sorumluluk almaz oyunumuz. ozellikle anderlecht ve arsenal maclarinda maci takip ettigim ingiliz spikerlerin de israrla vurguladilari bir durum bu; orta alanda ayaginda top olan oyuncumuz, topu hucum bolgesine gecirecek musait kanallari bulmakta oldukca zorlaniyor, cunku hucum hatti maalesef yaninda bir savunmaci ile birlikte oylece bekliyor. tek goze carpan denemeler defansin arkasina yapilan kosular. fakat cogunun nasil sonuclandigi malum.

    iste umut, bu noktada ileri uctaki dinamizmi arttirabilir. en azindan sadece defans arkasindaki degil defans onu ve ortasindaki bosluklari da degerlendirip varyasyon ihtimallerini arttirabilir.

    --- tahmin/temenni mode on ---
    yani ne bileyim, sneijder'in ona dogru atacagi bir topa, defansi kendisiyle ceza alanindan uzaklastirip ardindan yapacagi kucuk bir dokunus ile topu ceza alanina dogru yaklasmakta olan sneijder'in onune optimum hiz ile birakabilir, sneijder de bu ikrami guzel bir vurus ve havalanan aglar ile taclandirabilir.
    --- tahmin/temenni mode off ---

    kisacasi benim umut'dan beklentim goller atmasindan ziyade hucum oyunlarimizi cesitlendirip golle sonuclanabilecek atak sayimizi daha ust seviyelere tasimasi. atacagi goller zaten isin kaymagi olur.

    edit: fiziksel referans caiz degilmis, enrty bosa gitmesin diye kaldirdik napalim
App Store'dan indirin Google Play'den alın