• 96
    futbolcuları at gibi koşturmaya programlarımış fatih terim'in çeklere hediye ettiğim maç. bu adamın eline diri ve genç, koşmayı seven, amacı ve hırsı olan adamları verirseniz 1 sene çok güzel verim alır kovaladığınız çoğu hedefe ulaşırsınız. ancak daha fazlasını beklemek hayal olur.

    çünkü artık günümüz futbolcusnundan bu tip bir mental verimi 1 sene alabilirsiniz. 2. sene en kralında bu rehavet gözlenir. takım bir önceki sene yaptığı şeyi yapamaz, artık birbiriyle oynama alışkanlığından güç alıp sisteme gereksinim duyarlar. sistemi kurdunuz mu artık o takım tıkır tıkır işleme başlar. fatih terim o istenilen sistemi futbolculara veremeyen, 1 sene önce ne istiyorsa, 1 sene sonra da 10 sene sonra da onu isteyen adamdır.

    45 dakika boyunca oyuncuların güçlerini tüketmesini adeta seyretti. hiçbir sözlü müdahalede bulunmadı. bunun nedeni büyük ihtmal maçtan önce oyuncuları fişeklemesiydi. bu kadar fişekleyip 35. dakikada vites küçüldün diyemedi. sonuç olarakta 5 dakika idare ettik, 50 den itibaren oyundan düştük, son 20 dakika neredeyse sahada bile yoktuk. üstüne bide kendisi oyunu yine doğru analiz edemedi ve dönen topları kapıp etkili olmamız gereken orta sahadan selçuk'u çıkarıp yerine muhammeti aldı. bu dakikadan sonra göbekten 1 tane bile atak yapamadık. rakipte bunu görüp tamamen çizgiden içeriye gömüldü ve bize sadece şişrme ya da geriye - yana oynama şansı verdi.

    sonuç olarak güle oynaya, hak ederek kazandılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın