resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:53
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 2476
    bana göre de türk futboluna gelmiş en büyük golcüdür.
    gelelim işin "ama"sına
    ama kimsenin bu adam hakkında efsanemiz deme hakkı yoktur.
    doğrusu efsanemdir.
    çünkü hakan şükür misal benim efsanem falan değildir.
    hakan şükür'ü futbolu bıraktıktan sonra galatasaray'a karşı takındığı tavır nedeniyle efsanesi kabul etmeyen çok sayıda galatasaray taraftarı var. nitekim bu sebeple hakan şükür'ün çorabı bile galatasaray müzesinde yer almamaktadır. o yüzden kendi değer yargılarımızı genele uygulamamak en iyisidir.
    efsane dediğimiz kulübünü hiç bir zaman satmayandır.
    metin oktay'dır mesela. hagi'dir mesela, ali sami yen'dir...

    kimse sadece sportif başarılarını göstererek hakan şükür'ü, fatih terim'i, tanju çolak'ı efsane diye önümüze sunmasın. sunarsa da bu yargıya tüm galatasaray taraftarını dahil etmesin.

    galatasaray'ın belli değerleri vardır ve bu değerler içerisinde sadakat en ön sıralarda yer almaktadır. galatasaray'la işi bittikten sonra galatasaray'ı umursamayan adam yüreğinde galatasaray sevdası taşımıyor demektir. biliyorum bizi çok sevindirdi bu isimler. o yüzden gün itibarıyla oldukları konum can yakıcıdır. defalarca gördük hakan şükür'ün yorumlarıyla medyada galatasaray aleyhine yürütülen algı savaşına destek verdiğini. malesef bu camianın son 20 yılının en önde gelen isimleri teker teker galatasaray düşmanlarıyla saf tutmuşlardır. acıdır fakat gerçek budur.

    edit: görüşlerimin adamın siyasi kimliğiyle alakası yoktur. nitekim burada abdürrahim albayrak'ı da seven tonla insan var. bir konudan da siyasi mağduriyet çıkarmayın amk. bir çok insan hakan şükür'ün galatasaray ile olan kontratı feshedildikten sonra camiaya karşı takındığı tavra bakıyor. şikecileri savunmasına, gümbür gümbür galatasaray'ın hakkı yeniyor diyememesine bakıyor. galatasaray düşmanı fener medyasıyla ağız birliği yapmasına bakıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın