• 15
    (bkz: #1574221)

    bu maçta fener'in kadrosu eksiklerinden ötürü aşağı yukarı belli gibi. topal-alper-selçuk orta sahasına karşı oyuna hükmetmek adına dzemali-selçuk-melo'nun beraber oynaması gerektiğini düşünüyorum. hamit'in de desteğiyle rakibin orta sahasını tamamen sürklase ederek oyuna bizim hükmetmemizi ve rakibin forvetinin gerekli orta saha ve bek desteğinden yoksun kalmasını sağlayacaklardır. bu durumda hızlı bek tarık rakibin çalışkan kanadı kuyt'u, hamit ise golcü özelliği olan sow'u dzemali'nin de yardımıyla kolayca engelleyebilirler. hücumda ise hamit, selçuk ve bazen melo'nun çabalarıyla sneijder, umut, pandev üçlüsü rakibin dengesiz savunmasını aşabilirler. bruma ise pandev'in yerine 60'tan sonra dahil olup yorulan yaşlı fener defansını yıpratabilir.

    sözün özü:

    oha 13 oyunculu kadro yapmışız. drogbaba44 uyardı. mesaj atarsanız uyuşturucuya hayır temalı kamu spotlarında oynayabilirim.

    gülmekten kadroyu toparlayamıyorum.

    muslera
    hamit - - - - sow
    ched
    semih
    tarık - - - - kuyt
    dzemali
    melo
    selçuk
    pandev
    sneijder
    umut

    ruhunuzu koyun ortaya da düzeltme yaparken uyarmış. bizde kimsenin bir allah mesajı kalmaz. kimsesizlerin kimiyiz, ezilenlerin gür sesiyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın