• 170
    ps4'te oynuyorum ve öncelikle oynanıştan bahsetmek gerekirse worlclass oynamaya alışmam 30-40 maçı buldu ama buna değdi. oyun hızını yavaş yapınca kıvamını buluyor. orta hızda bile normalden hızlı olduğu için atak yaparken saniyelik düşünme payını bırakmadan rakip müdahalesini ediyor. bana göre ve çoğu kişiye göre bu oyunda yavaş = orta hız.

    savunma : oyunda belli tuşlara basıp savunma yapma olmaması başta işi zorlaştırıp canımı sıksa da alışınca büyük zevk haline geldi. alışana kadar koca bir ilk yarı adam kovalamaca oynuyorsunuz. alıştıktan sonra rakipten topu nerde nasıl kapıp kapamayacağınızı öğrenince ona göre bazen rakibi takip edip, bazen pres yapıp en uygun zamanda topu kapıyorsunuz.

    ultimate team : açıkcası burda oyunun hızının ayarlanmaması ve maçların bana göre çok hızlı geçmesi canımı sıktı. yine de oyuncu paketimden bale çıkınca satıp en kral premier lig kadrosunu kurup keyfini çıkarttım bir süre.

    şimdilik normal sezonda premier lig oynuyorum ve müthiş keyifli bir mücadele oluyor. oyuna liverpool ile başladım. dur hemen futbol romantiği deme. bir yandan liverpool ileri ucu ve tempolu oynanabilen takım olması diğer yandan mourinho, van gaal, pellegrini ve wenger ile yarışmak çok eğlenceli. şampiyonluk yolunda son haftalarda arsenal ile çekişirken chelsea deplasmanında mourinho'ya 1-0 ile yenilmem ve karşımda aynen mourinho chelsea'si bulmam çok hoştu. ne yapsam geçit vermedi ve liderlik gitti. sonraki hafta manu-arsenal maçında manu kazanınca tekrar liderliğe oturduk. son hafta ben stoke city deplasmanına çıkarken arsenal sahasında west bromwich ile oynuyordu. ben 40. dakikada gol atınca 5 dk sonra emirates stadına bağlanıldı ve west bromwich'in gol haberi geldi. sanki gol haberimi alıp moralleri bozulmuş gibi. tabii bu tesadüfte olabilir ama diğer türlü düşününce baya eğlenceli. neyse neticede şampiyon olduk, şampiyonlar liginden manchester city'ye tokatlandık. iç sahada orta sahayı geçirmiyor adamlar. atmosferlere gelecek olursak premier lige diyecek laf yok. daha iyisi çok zor. bundesliga'da biraz oynadım beklediğim gibi değildi. diğer liglerde o gerçekci atmosferi yakalamak zor fakat yine de tribündeki seyircilerin hal ve tavırları güzel.

    oyun bence olmuş bir oyun. eleştirilen ufak tefek şeylere itiraz etmem ama ben sevdim. tek isteğim şu oyuna şampiyonlar ligi lisansının alınması.
App Store'dan indirin Google Play'den alın