• 37
    konyaspor'un ligdeki ilk maçında oynayan kaya o maçta da çok saçma bir gol yemişti. hürriyet'in ceza sahası dışından çektiği şutta yarım metre yanından ağlarla buluşan topa hamle yapmaya nedense tenezzül bile etmemişti. erkan zengin'in penaltısında da daha vuruş öncesinden köşe seçip doğru düzgün atlamaksızın, çuval gibi yere devrilmişti.

    sonra üç maç kaleyi belec devraldı ve sadece bir gol yedi (o golde de tam bir aykut erçetin'lik yapmış ya gerçi neyse). bu maçta niyeyse tekrardan kaya oynadı ve ilk haftadaki gibi iki tane saçma sapan gol yedi. konya sahaya beş yabancıyla çıkmış, muhtemelen diğer mevkilerde bir sorun oldu ve beşinci oyuncu hakkını oralarda kullanmak kaleden daha mantıklı geldi mesut bakkal hocaya ama insan ister istemez işkilleniyor tabi. ne bileyim hangi mevkide sorun yaşarsak yaşayalım kaleyi bir şekilde muslera'ya emanet ederiz yani eray'a vermeyiz (kaya tarakçı kalite olarak sinan bolat'a değil eray işcan'a karşılık geliyor ondan bu örneği verdim).

    vid belec mid belec diye de yabana atmamak gerek yani adam en nihayetinde inter milan gibi bir takımın bonservisli futbolcusu, ülkesi slovenya'yı da milli düzeyde temsil etmiş yetenekli bir kaleci. oynat abicim işte.

    şike imasında bulunmuyorum ama saçma geldi bu hamle. haliyle sonuca şaşırmamak gerek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın