resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 3715
    4 ekim 2014 kayseri erciyesspor galatasaray maçı sonundaki açıklamalarından sonra kendisine bir kez daha hayran kaldım. nasıl bir profesyonellik. keşke senin gibi zeki 3-4 futbolcumuz daha olsa

    http://www.galatasaray.org/...rlig/haber/21231.php

    ilk olarak sözü alan wesley sneijder, "önemli bir galibiyetti. londra’da arsenal ile zor bir karşılaşma oynadıktan sonra bugün buraya gelip üç puanı almak çok önemliydi. fenerbahçe maçı öncesi bir milli maç arası var ve bu araya kazanarak girmek zorundaydık, bunu başardığımız için çok mutluyum. bu statta oynadığım tüm maçlarda gol attığımı öğrendim, umarım bu statta daha çok maç oynarım" diye konuşurken, attığı frikik golüyle ilgili ise "benim kafamdaki düşünce hamit’in kullanması yönündeydi. hamit ise 'önce bir barajı kursunlar, sonra bakalım' dedi. baraj kurulduktan sonra ise hamit, 'acaba sen atsan daha mı iyi olur' dedi. vurdum ve gol oldu. bu gol için hamit’e teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

    hamit altıntop ise, “böyle pozisyonlarda herkesin kendine göre özellikleri var. barajın nasıl durduğuna göre farklı vuruş çeşitlerimiz var. bu serbest vuruşta kayseri erciyessporlu futbolcuların kurduğu baraj, wesley’nin kalitesine daha uygundu ve o da bunu gösterdi zaten. bu golle rahatlarız dedik ama yine olmadı, skor 2-1’e geldi. sonuç olarak 3 puan önemliydi ve bunu aldık. kalitemizin belki yüzde 60’ını kullanıyoruz, bu çok düşük bir oran bizim gibi oyuncular için ama hırslıyız ve çalışıyoruz. daha iyi olacağız” diye konuştu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın