• 20765
    herkese iyi bayramlar. bugün birçok anda karakterimizi sahaya yansıtabildik ve bu çok önemliydi bizim için. karakterli bir takım olduğumuzu gösterdik. bunun yanında, fizik olarak da gelişme sağladığımızı gösterdik, birçok takım için iki gün arayla maç yapmak zordur, biz bugün önemli bir mücadele ortaya koyduk. daha da gelişmemiz gerekiyor ve bunu yapabileceğimizi gayet iyi biliyoruz. zor maçtı ama kazandığımız için çok mutluyuz.

    birçok anda agresif oynayabildik. maçın başında üç tane pozisyon bulduk, geriye kaçmadık, bunlar çok önemliydi bizim için. bu gibi durumlarda rakibi yavaşlatmış olursunuz. önde basmadığınız durumlarda ise rakip sizi 80 metre koşturma imkanı bulur. birkaç tane kontratak yedik. birçok gelişme gördük. ama dediğim gibi bugün en önemlisi kazanmaktı.

    ben bu görevi kabul ettiğimde, dördüncü yıldız hedefiyle gelmiştik. bunun için her gün çalışacağımızı söyleyebilirim. çok çalışıyoruz bu hedef için. şampiyonlar ligi’nde de zorluklarla karşılaşacağımızı biliyorduk. her zaman zor bir arenadır. ancak hedeflerimiz var ve bu zorlukları da aşacağız. galatasaray, avrupa’nın da bir takımı, her zaman kendini avrupai bir takım olarak görmesi gerekiyor. bunu yapabilecek kaliteye de sahibiz.

    bugün baktığımızda üç tane çok net, karşı karşıya pozisyonumuz vardı. ne yazık ki bunlar golle sonuçlanmadı. maç esnasında kornerden de gol yiyebilirsiniz, bizim yediğimiz gibi. frikikten de gol atabilirsiniz, attığımız gibi. ancak daha fazla sayıda pozisyona girmemiz oldukça önemliydi ve bunu başardık."

    cesare prandelli
App Store'dan indirin Google Play'den alın