• 20744
    "başından beri bazı seçimler yapmak zorunda kaldık. bunun sorumluluğu bende. oyuncularım dediklerimi yapmaya çalışıyor. ikinci yarıda bildikleri bir taktikle oynamayı tercih ettim. melo, birçok pozisyonda rakibiyle bire bir de kaldı. futbolcularım biraz daha sakinleşti, biraz daha rahatladık. bire bir pozisyonlarda hatalar yaptık. şampiyonlar ligi gibi büyük organizasyonlarda daha hazır ve daha agresif oynamamız gerek."

    "inanmamız lazım. benim sistemi daha iyi anlatmam gerekiyor. herkesten katılım bekliyorum. oyuncularımı nasıl oynayacaklarına dair inandırmam gerekiyor. çok iyi bir takıma sahibiz. kendi karakterimizi ve kişiliğimizi ortaya koymamız gerekiyor"

    selçuk için, "ufak tefek sıkıntılar vardı. ateşlendi, durumunu bir-iki gün takip ettik. çok yorulduğunu gördük ve riske etmek istemedik"

    cesare prandelli

    hocam sen sistemi öğretene kadar biz lige de havlu atmayalım da... çok fazla takımın genleriyle oynamana gerek yok. illa ki 3 orat saha diyorsan, yap 4'lü defans çift forvet.(biri olcan ya da umut) sneijder serbest oynasın daha sola yakın(kendini orada iyi hissediyor). hamit de iyileşti. hamit, melo, selçuk(dzemaili) üçlüsünü de arkaya koy. ligde şampiyon oluruz zaten.

    ------------muslera----------

    tarık-chedjou-semih-hakan

    ----hamit--melo---selçuk---

    --------------------sneijder
    ---olcan-----------------------
    ---------------burak--------

    bana kalırsa gerek yok 3'lü orta sahaya da defansa da,

    yıllar sonra ilk defa kanatlarımız var, bu sefer de kanatsız oynuyoruz.

    ------------muslera--------------

    tarık--chedjou--semih--hakan

    olcan----hamit---melo---bruma
    ---------------sneijder-----------
    --------burak-----------------------
App Store'dan indirin Google Play'den alın