resim
Blerim Dzemaili
Takım:FC Zürich
Mevki:Merkez orta saha
Yaş:38
Boy:1.80
Uyruk:İsviçre
  • 247
    kendisi hakkinda ilk entry 2009 yilinda girilmi$ ve 2013 e kadar sadece 5 entry yer almi$ sözlükte. 18 agustos ta yani henüz transfer olmadan 2014 yilinin ilk entrysi girilmi$ ve transfer olduktan bu yana 275 entry girilmi$, bu da 276.si.

    transfer olana kadar sayi ile 6 entry girilmi$ hakkinda. yani bu demek oluyor ki, kendisi hakkinda pek de fikir sahibi degildik. ne oldu ise transfer olduktan sonra olmu$. entrylerde 1 aylik bir süre zarfinda 45 kat oraninda bir arti$ olmu$.

    anlatmak istedigim. 1 ayda mi tanidik bu adami ki, hemen hakkinda hüküm veriyoruz?

    kötü oynadi diyebilirsin, iyi pas çikardi, iyi oynadi diyebilirsin ama ne silip atmaya,ne de gökelere çikarmaya gerek var.

    adam 1 aydir bizimle. hele bir devre arasi olsun, daha saglikli bir yorum yapabiliriz.

    isviçreli ve isviçre futbolunu taniyan bir yazar olarak kendisinin valon behrami ile birlikte yildizi parlayan ilk balkan kökenli futbolcu oldugunu söyleyebilirim.

    hatta 2006 ya kadar isviçre milli takiminda dogru dürüst balkan kökenli futbolcu yoktu diyebilirim. ne oldu ise 90lardaki saraybosna sava$lari ile birlikte vuku bulan göç ile ba$ladi.

    balkan kökenli mültecilerin isviçreye yerle$mesi, nüfuslarinin çogalmasi ve yetenekli balkan gençlerinin futbolla tani$masi ile isviçre futbolu birden kalkindi.

    blerim dzemaili balkan kökenli isviçreli futbolcular içinde valon behrami ile birlikte ilklerden bir tanesidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın