• 47
    daha adam başkan adaylığını açıklamadan gömenler olmuş kendisini.
    babanızın oğlu mu bu kadar iyi tanıyosunuz bu adamı amk. bir taraftar olarak misal benim elimdeki adamla ilgil en önemli bilgi, ünal aysal'ın referansı. ünal aysal futboldan anlayandan anlarken yaptığı işi beğenmeyenler çıkabilir, fakat ekonomiden anlayanı anlamak sanırım en iyi yapacağı şeydir.

    elimdeki tek somut kriter buyken cemal özgörkey'in başkanlığı hakkında negatif bir yorum yapmak için nasıl henüz çok erkense pozitif yorum yapmak için de benim için henüz çok erken. sadece ünal aysal'ın referansı taraftar olarak umut beslememe neden oluyor.

    hiç izlemedikleri brezilya, arjantin ligi'ndeki bir futbolcuyu 40 maçını tribünden takip etmiş gibi anlatan tipler var ya, onlardanmış gibi davranmaya gerek yok. cemal özgörkey galatasaray yönetiminde yer adıysa da geçmişte, hiç bir zaman yönetim politikalarını belirleyen insan olmadı. ünal aysal'ın "adayım cemal özgörkey'dir, birazdan kendisi de açıklama yapar" demesinin ardından, daha adam açıklamasını yapmadan nasıl ve hangi bilgi sayesinde yeşilin yanmasını beklemeden kırmızıda korna çalan şöför aceleciliğiyle işe yaramaz ilan ediliyor gerçekten anlayamıyorum. bu kadar kolay ve yüzelysel mi bir başkan adayını değerlendirmek? gördün mü adamın yönetim kurulunu? gördün mü adamın üslubunu, projesini, tarzını?
App Store'dan indirin Google Play'den alın