• 10
    mesele boykot değil dayılar, mesele cem yılmaz isminin şikecilerle bilinçli olarak özdeşleştirilmesi.. halkta "senin bundan sonra korsandan şikayet etmeye, hak hukuktan bahsetmeye hakkın yok" algısının oluşturulması.. yediği bu haltın tarihe not düşülmesi, ne kadar sevilen bir komedyen olursa olsun "bu adiliğini yazdık bir kenara" denmesi..

    boykot edilsin veya edilmesin, sırf böyle bir haberin çıkması bile artık onun adının lekelendiğini göstermesi açısından gayet yerinde bir tepkidir..

    yoksa sen adamın filmine ister git ister gitme, o her zamanki gibi gişesini yapacak, parasını kazanacak..

    ama cem yılmaz gibi saygı duyulan bir sanatçının bu ahlaksız duruşu göstermesi ve bunun birçok insanı üzmüş, kızdırmış olması; herkesin aklının bir ucunda kalacak, aha işte belgesi de tüm haber sitelerinde ve internetin binbir köşesinde var artık..

    ha bu memlekette bunlar iki günde unutulur, o ayrı..

    ama unutmayacak olanlar da var hacılar, ya da unutulup gitse bile günü gelince hatırlayacak, hatırlatacak olanlar da var.. o leke de ona yeter zaten..

    ayrıca o reklam filminin akp-cemaat arasındaki kavga artık geri dönülemez noktaya geldikten sonra ortaya çıkmış olduğunu da unutmayalım.. eğer gerçekten haksız bir yargılanma olduğunu düşünüyor olsaydı, bunu zamanında cesaret edip de söyleyemezdi..

    bu tarz şeyleri hiçbir zaman söyleyemedi zaten..

    o da işin diğer kısmı..

    yeni türkiye ya; o açıdan..
App Store'dan indirin Google Play'den alın