resim
Rıdvan Dilmen
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:62
Uyruk:Türkiye
  • 3065
    kendisi hakkında binlerce entry olan garip saçlı, eski futbolcu. hakkında girilen entrylerin %90'ı kendisinin fenerbahçeli olduğuyla ilgili. galatasaray'a laf sokmasıyla ilgili.

    evet kardeşim kendisi fenerbahçeli ve sürekli galatasaray'a laf sokuyor. kendisi fenerbahçeli olmaya ve galatasaray'a laf sokmaya devam edecek. ne yazık ki binlerce galatasaray taraftarı da açıp televizyonlarını bu adamı izliyor ve izlemeye devam edecek. sonra da yakınıyorlar.

    açın fenerbahçe tv'yi bakın nasıl fenerbahçe'yi övüyorlar. galatasaray'a laf sokuyorlar. mesela o kanalda en büyük fenerbahçe. hep fenerbahçe. neden çünkü orası fenerbahçe tv. peki o kanalı açıp galatasaraylılar izliyor mu ? hayır. izlemedikleri için sıkıntı duyuyorlar mı ? hayır. galatasaray taraftarının umurunda mı ? değil. abi peki neden açıp rıdvan'ı izliyorsunuz ? hadi izlediniz anladım da bu adamın fenerbahçeli olmasından, galatasaray'a laf sokmasından neden rahatsız oluyorsunuz ? izlemeyin. sesini duymayın. gitsin fenerbahçeli taraftarlara program yapsın. zaten fenerbahçe tv'de de aynıları yapılıyor. fenerbahçe tv'de olanlara kafanızı takmıyorsanız bu adama neden takıyorsunuz ?

    mesela ben suşi yemiyorum. yemediğim için de yakınmıyorum. ama adam sürekli suşi yiyor ve tadının ne kadar kötü olduğundan bahsediyor. bide üstüne para veriyor. hayat çok garip. martılar. suşi kötü mesela. fok balığı iyidir. tadını bilmem, tipi komik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın