• 67
    ilk olarak fifa 15`de her zaman yaptigim gibi galatasaray agirlikli kadro kurup takilmadan simdilik lig 5e kadar yükseldim online ligde.
    oyuncularimizi ve oyunu kisaca degerlendirmek gerekirse;
    4-3-2-1 taktigi ile mücadele ediyorum, takimimiz disinda bir kac süper lig oyuncusu da 11`imde.

    muslera : belki de oyunun en iyi kalecilerinden, kesinlikle kusursuz.özellikle uzaktan sutlarda müthis, bu seride mi daha fazla duran toptan gol bulabiliyoruz bilmiyorum ama tek eksisi olarak bunu soyleyebilirim.

    eboue : sabri fizik olarak cok iyi, gerisi rezalet.veysel cok siradan, ortalama.tarikinda fizik gücü iyi ama o da veysel ayarinda oldugu ici eboueyi tercih ettim.o da efsane sezonunda oynadigi gibi yardiriyor da yardiriyor sagdan.hizi ve defansi zaten iyi bekleri ofansif oynatanlar icin de gayet iyi tercih.

    chedjou : cok dayanikli ve hava toplarinda mükemmel, hizi kötü sayilmaz.bu seride top kapma defansda daha cok karsilamaya ve omuz omuza mücadeleye dayali gibi geldi.chedjou`da cuk oturdu defansin göbegine.

    semih: o da gercekte oldugundan daha iyi hava toplarinda ve dayaniklilik olarak.chedjou`ya es deger diyebilirim.

    telles : gümüs kart oldugu icin biraz pahali, fizigi müthis.ofansif oynayanlar icin iyi bir bek, yeni baslayanlar icin bjkli mottayi önerebilirim bu mevkiye.

    melo : defansif bir orta saha olarak da yararlanabiliriz kendisinden, defans oyununda mükemmel.ayni sekilde pas oyununda da cok iyi ozellikle uzun paslarda, bitmek tükenmek bilmeyen tabiri caizse köpek gibi adam.

    sneijder : reis yine bu seride de türkiye ligi`nin en iyisi ve mevkisinde oyunun en iyilerinden.eksi olarak belki ciliz fizigini, dayanikli olmayisini ve cabuk yorulmasini sayabiliriz.ama topu ayagina aldiginda oyunun en iyisi, pasli cikanlar icin müthis oyuncu.duran toplardan bahsetmeye gerek yok zaten.hangi ayaginin asil ayagi oldugunu farketmek imkansiz.

    selcuk : oyunda sneijder`in bir tik alti desek abartmis olmayiz, cabuk tukenen enerjisi ve hava toplarinda kötü olmasi disinda mükemmel.iki yönlü orta saha arayanlar icin mükemmel tercih.ayrica sutlari cok iyi.

    olcan : fizigi bir atak oyuncusu icin yirtici olmasa da, hizi kötü degil ama inanilmaz teknik.vurdugu giriyor, top sürmesi ve kontrolü cok iyi.ver topu arkana yaslan, baslarda yerine daha iyisini alirim diyordum ama kesinlikle 11 icin iyi tercih.

    demba ba : aslinda burak`da tercih edilebilir ama bana biraz yumusak geldi fizigi iyi olmasina ragmen ve top kontrolü demba badan kötü.emenikede fizik olarak belki oyunun en iyilerinden ama baska bir sey yok, zaten fenerli bir oyuncuyu kadroya koymam 10 kisi oynarim ayri mesele.demba ba yoklukta gidiyor, fizigi kötü degil, bitiriciligi iyi.

    bruma : bruma ucuyor adeta, top sürmesi müthis,ortalari ve top kontrolü de iyi, bitiriciligi kötü olmasina ragmen sag icle yazdigi goller sayesinde takimin en golcü oyuncusu saniyorum.

    oyunda top kontrolü biraz daha zorlasmis, araya havadan paslardan ziyade hizli ataga cikan, isabetli pas yapan daha kolay sonuca gidebiliyor bu kadro ile zorlanmadan lig 5`e kadar geldim, kesinlikle fena kadro degil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın