• 187
    bu ülkede devletin, söz konusu işle ilgili olmayan veya bu konuda başarılı olmayan insanların yönettiği kurumlarınca, bilirkişilerin veyahut verilecek kuraldan etkilenecek diğer kurum, kuruluş ya da hak sahibi şahısların hiçbir tavsiyesini, isteğini dikkate almadan, yeterince araştırmadan , doğabilecek sonuçları tartışılmadan, tüm diğer devlet organlarının halka yaptığı şekliyle, yani dayatmasıyla ortaya çıkmış bir başka uygulamasıdır.
    bizde genelde birşeyler hep deneme yanılma yöntemiyle yürür. yaparlar , olmadı bozarlar tekrar denerler. çünkü en başından, metod, araştırma, inceleme, fizibilite dogru düzgün yapılmaz. söz konusu olay ne olursa olsun. sporda da böyle. ben devletim yaparım siz de uygularsınız, o kadar! diyerek iş yapıyorlar.

    şu ali sami yen arena'nın haline bak.şu beşiktaş'ın maçlarına bak...marka değeri süper olan ligimizin en büyük 3 takımından birinin maçlarını 800 kişi seyrediyor. sanki seyircisiz oynama cezası verilmiş kulüplere.

    ne takımlarda hayır bıraktınız, ne taraftarda , ne stadyumlarda, ne avrupada mücadele için kulüplerin önünü açıyorsunuz, ne insanlara rahatça maç izleme hakkı tanıyorsunuz. işiniz gücünüz siyaset, hamaset, entrika, dalavere. futbolu bitirdiniz türkiyede... ama sizin açınızdan en acısı ne biliyor musunuz sayın tüpçü bey? bu duruma kimsenin şaşırmıyor olması. işte bu sizin için en acısı olsa gerek. bir kurumu ve o kuruma bağlı olan tüm organları başarısız kıldıgınıza kimse şaşırmıyor bu ülkede...
App Store'dan indirin Google Play'den alın