resim
Olcan Adın
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 864
    26 eylül 2014 galatasaray sivasspor maçında kulübeye koşmayıp rakip yarı alanda kalması ile ilgili bir kaç nokta var. birincisi olcan'ın konsantrasyonu ve futbol aklı. ikincisi ise taraftarın kenetlenmesi ve takıma verdiği desteği net bir şekilde ortaya koymasının medya üzerindeki etkisi.

    eğer şu son bir kaç gündeki pozitif eylemler olmasa eminim gazeteler olcan'ın rakip yarı sahada kalmasını geçen haftaki kadro dışı kalmasıyla ilişkilendirecek, olcan'ın bu maçta oyundan çıkarken prandelli'nin tebriğini kabul etmesi yada maç sonu açıklamaları gibi detayları atlayacaklardı.

    olcan özelinde ise duyguları ve mentalitesi bizim alışkın olduğumuz oyuncu profilinden çok farklı. takım biraz daha toparlandığında bunu daha net örneklerle gözlemlemek mümkün olacaktır. mayıs ayında, yine bu başlıkta "olcan'ın formunun zirve yıllarını kupa kovalayarak geçirmek isteyeceğini düşünüyorum" demişim. olcan kendisini değerli bir ilk 11 oyuncusu olarak kabul ettirdikten ve kendini de o şekilde kabullendikten sonra çok daha başka tarzda, muhtemelen şimdiye dek hiç almadığı kadar sorumluluk alacak oynayacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın