resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 6546
    geldiği günden beri kendisinden tek bir şikayetim var. o da takımın en önemli oyuncusu olduğunun farkına varıp, daha çok sorumluluk alması.

    profesyonelliğine çok büyük saygım var. a takıma yeni çıkmış paf takım futbolcusu gibi koşuyor, mücadele ediyor, pres yapıyor. topsuz alanda eli belinde bekleyen yıldız tribinde değil.

    ama o eli belinde bekleyen yıldız gibi zaman zaman insiyatifi eline alması, liderliğini konuşturması ve takımı sırtlaması gerektiğini düşünüyorum ben.

    ilk geldiği döneme nazaran da bunu daha çok yapıyor. fakat hala istediğim ölçüde değil. bunu da oynadığı takımlara bağlıyorum. galatasaray'da: inter, real madrid veya hollanda milli takımındaki gibi oynuyor.

    bugün 26 eylül 2014 galatasaray sivasspor maçında geldiğinden beri en çok sorumluluk aldığı maçını oynadı. bu da prandelli'nin onu biraz daha geride kullanması sayesinde oldu. hatta bu sayede üstünde büyük baskı olan selçuk inan sezonun en rahat maçını çıkardı. hoca sneijder'i iyi tanıyor ve nasıl kullanacağını anladı bence. artık daha çok sorumluluk alan ve takımı sırtladığını hissettiren bir futbolcu izleyeceğiz. tabi gol yollarından biraz uzaklaşacaktır.

    ben prandelli'den de, sneijder'den de çok ümitliyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın