• 87
    simdi adamlarin adami wesley sneijder'e psikolojik savas acmislar. tabi ki bel alti vuruyorlar, aile degerlerini hice sayarak yok efendim sneijder'in aldattigina getiriyorlar. butun gazetelerde haber 26 eylulde cikiyor. haber her zaman ki gibi talimat dogrultusunda yandas basina servis edilmis. ulan siz nasil bir yavsaksiniz! oyle boyle sovesim gelmiyor artik bu durumlara. madem oyle bir olay var koyarsin iste kaniti diye basarsin gazeteni. bunun kanuni bir yaptirimi olmali bu ulkede. havada kalan asilsiz iddaalarla oyuncularimizin ozel hayatlarini etkilemeye calisip, psikolojilerini etkileyip gonderecekler takimimizdan. en kotu amaclari performans dusuklugu ve bir sonraki linc kampanyasinin temelini olusturmak. fatih terim'le basladi. ardindan unal aysal'a psikolojik baski. ergin ataman'a keza oyle ki milli takim antrenorumuz, arda, burak, selcuk inan, sabri, eboue, melo, gokhan zan ve daha niceleri. unal aysal hazir gidiyor ve macimizin oldugu gun bu kancik haberler gazetelere dusuyor. muslera'ninda esine de sardi bu yavsak sike taraftari.

    iste boyle ocdur bunlar. soyleyecek cok sey olupda yazamiyorum. dedigim gibi oyle boyle sovesim gelmiyor cunku. bir baslasam manas destani gibi gider, nesilden nesle aktarilir.

    http://www.ilkben.com/...11739165-haberi.html

    http://www.mynet.com/...i-aldatiyor-mu/43275

    aslanimiz wesley. ben bu adami hic bu kadar sinirli gormemistim. ozet olarak bir daha yaparsanizin hepinizi . diye bitirdi cumlesini.

    https://www.youtube.com/watch?v=q2tLhMAqH7U

    kendilerini kurnaz saniyor olabilirler ama sanirim yakin bir zamanda taraftar cildiracak belki bir kisi, belki binlercesi ama bu basinin cani cok yanacak. bir insanin huzurunu herseyden cok sevdigi takim, kisi ile asilsiz bilgilerle boyle bozmaya calisirsaniz ve bunu periyodik olarak yaparsaniz gunun birinde o kisi tepenize coker. bu gazeteyi almamakla kalmayacak baska sekillere istenmeyen olaylara burunecek gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın