resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 5768
    26 eylül 2014 galatasaray sivasspor maçından önce şu entry'i #1569411 girmiştim. taraftarın takınacağı tavrın, öneminden dem vurmuştum.

    16 eylül 2014 galatasaray anderlecht maçının 10. dakikasında, selçuk inan bir pas hatası yapmıştı. ve tribünlerden inanılmaz bir homurdanma sesi gelmişti. taraftar, daha 10. dakikada futbolcusunu demoralize etme yolunu seçmişti. x veya z futbolcu formda olmasa bile, bu kesinlikle doğru bir yol değildi.

    buna benzer bir olay, 26 eylül 2014 galatasaray sivasspor maçında da yaşandı. maçın 8. dakikasında selçuk inan, orta sahanın sağ tarafında gereksiz bir top kaybı yaptı. hatta kendisine de çok kızdı bu top kaybı yüzünden. ama bu sefer maça gelen az ama öz (bilinçli) taraftar, selçuk'u alkışlayıp moral verme yolunu seçti. ve bu kesinlikle doğru bir yoldu.

    selçuk inan, bu maçta iyi sinyaller verdi. evet harika oynamadı, ama daha özgüvenle oynadı. inanılmaz mücadele etti. dikine oynadı, ceza sahası içinde gol aradı, gol olabilecek paslar attı. hala eski selçuk'tan, bizim istediğimiz ve özlediğimiz selçuk'tan uzak tabi. ama giderek daha iyi olacak. daha verimli olacak. selçuk'un neler yapabildiğini, yapabileceğini biz biliyoruz. bunu bize selçuk gösterdi. ve eminim yine gösterecek.

    bazen destek olmak önemli. hem de çok önemli...
App Store'dan indirin Google Play'den alın