resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:66
Uyruk:İtalya
  • 880
    yönetimin değişeceği konuşulan, müstakbel başkanın olası teknik direktör seçiminin konuşulduğu şu süreçte vites arttırmak suretiyle galatasaray'ı kulüp olarak bir adım ileriye taşıyabilecek, derwall'in yaptığı devrimin benzerini yapabilecek adam.

    fikstür:
    sivas (i)
    arsenal (d)
    ----seçim için son kayıt tarihi----
    erciyes (d)
    fener (i)
    dortmund (i)
    ----seçim tarihi----

    şu süreçte takım daha iyi top oynayıp en azından taraftarı azami derecede mutlu eden sonuçlar alırsa kendisi taraftarın desteğini ve güvenini de arkasına alarak bu takımdaki tek patron olduğunu gösterebilir ve denizli'yi getirme vb. "projeleri" olan başkan adaylarının önünü kesebilir.
    bu durumda basının da mancini'ye olduğu kadar sert eleştiremediği teknik direktörümüz galatasaray'da tam anlamıyla bir devrim yapmış olacaktır. bunun aksi durumunda ise muhtemelen en geç nisan ayında takımımızdan ayrılacak ve biz son on senedir yaşadığımız mali durum-teknik direktör krizlerine tam gaz devam edeceğiz.

    açıkçası şu an oynadığımız futbolu beğenmiyorum. selçuk ile burak'ın hala ilk on birde çıkabilmesini anlayamıyorum ancak gerçekten bazı yorumcuların gözlem ve tahminleri doğru çıkarsa, fiziksel yükleme işlemi yeni tamamlanıyorsa ve bu takım ister radikal bir değişiklikle* isterse şu an olduğu haliyle* iyi top oynayıp başarılı sonuçlar almaya başlarsa, beşiktaş'ın ve trabzon'un potansiyelini, fenerbahçe'nin ise bir ruh hastasının diktasında olduğunu göz önünde bulundurursak sadece bu sezon için değil, galatasaray'ın geleceği için çok olumlu öngörülerde bulunma şansımız olacaktır.

    krizler doğru yönetilirse çok güzel gelişmelerin yaşandığı devrimlere gebe olabilirler.

    yap şu işi be prandelli hocam!
App Store'dan indirin Google Play'den alın