resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 5976
    en büyük artısı fatih terim turnusolu olmasıdır. fatih terim'i ünal aysal'a batırınca renginin ne olduğunu gördük.

    başkana gelince;

    bence herkes medyanın yarattığı olumsuz ünal aysal imajıyla bir yorum yapmaya çalışıyor. medyanın da kime hizmet ettiği açık. bizi ilgilendiren tek kıstas; başarı olmalı. galatasaray başkanı bir takım kararlar alması için o mevkiiye gelir ve o kararları alıp almamak kendi inisiyatifidir. biz ancak, bu kararların sonucunu değerlendirebiliriz. bu anlamda ben başkanı başarılı buluyorum.

    tabii ünal aysal 'ın da doğru veya yanlış kararları olmuştur. örneğin, ali dürüst ve abdürrahim albayrak 'ı devre dışı bırakması bana göre yanlıştı. onun dışında aklımdan geçen , istediğim ne varsa yapmış veya yapmak için çabalamıştır. kendisinin duruşu, galatasaray başkanına yakışır şekilde olmuştur.

    bana göre gayrımenkul konusunda da haklıdır. kulübün sürekli sırtında bulunan borç kamburu nedeniyle hiçbir zaman gelir-gider dengesi kuramayacağını anlamıştır. hem başarı için para harcamak gerekirken , bir yandan borçlar ödenemez, ben de bu konuda onunla hemfikirim. ayrıca satmadan da bu gayrımenkullardan gelir elde edilebilir...bir de finansal fair play düşünülünce borçsuz bir bütçe ile gelirini giderini artık yıllık olarak bilen ve ayağını yorganına göre uzatan bir şirket olmamızı ben de istiyorum. şu yıllardır süregelen borç yükü bitsin artık. o araziler ve gayrımenkuller bu günler için var. en çok ihtiyaç halinde kullanmayacaksak durmasının bir anlamı yok.

    mevcut yabancı kuralı, güdümlü ve basiretsiz bir federasyon, galatasaray'a sürekli yapılan adaletsizlikler , hala aziz yıldırım'ın türk futbolundan silinememesi , kulüp içindeki muhalefetin artması ve futbol takımındaki düşüş ve istikrarsızlık neticesinde iş, bu noktaya gelmiştir. ben medyada terimcilerin ve muhaliflerin yarattığı ortamı 3 yıldır izliyorum. ünal aysal'ın hep kendi menfaatine çalıştığını, bunun için galatasaray'ı kullandığını ve gözünün galatasaray'ın mallarında oldugunu iddia edip durdular. ayrıca başkan ile terim'in de arasının açılmasında bence bu adamların da payı büyük. açıkçası bana göre fatih terim'i de biraz bunların gaza getirdiğini düşünüyorum. terim'i babama benzetir babam gibi de severdim, ama artık benim için bitmiştir. nedeni ne olursa olsun, kendi egosunu, galatasaray'ın menfaatleri önüne koymuş ve galatasaray düşmanlarıyla işbirliği yapmıştır.

    romantik taraftara da şunu söyleyeyim, bırakın güzel şeyler geçmişte oldukları yerde kalsınlar. kimseyi geçmişten silmeyelim (emre belözoğlu hariç) , ama herşey değişiyor. terim de değişmiştir ve bana göre camiamıza haksızlık etmiştir. nedeni basit, başkanla aralarında bir sorun olsa bile, gidip demirören'in federasyonunda yüklü bir paraya imza atarak calısıyorsa, bana hiç laf anlatmasın, zira komik olur , altı dolmaz...

    eğer geri dönerse başımızın üstünde yeri var, dönmezse de kendisine bir taraftar olarak teşekkürü bir borç bilirim. bana göre başarılıdır, onun haricindeki komplo teorileri ispatlanmadıkça bana birşey ifade etmiyor..
App Store'dan indirin Google Play'den alın