• 165
    adnan polat'ı devirirken harika, ünal aysal'ı devirirken kötü.
    fatih terim'i savunurken hain, şike sürecinde başkana ayar verirken şikeci.

    genelde 13. adamdır. lazımdır 13. adamlar herkes bir şeye tamam derse 13. adamın görevi hayır demektir. aydın duruşlu gözükür. şike sürecine kim aspirinle yaklaşsa sevmem (o günden beri de kendisini sevmem). fatih hocayı savunması dahi timsahın göz yaşları olabilir.

    ünal aysal mı hayri abi mi? ünal aysal'ı ne kadar eleştirsem de ilk yk dönemi hatırına ünal aysal derim. sonuçta karışık ama güçlü bir yk oluşturuldu ve o dönemin başkanlığını yaptı. o yönetimi dağıttığında başkan zaten bitmişti. başarı cezasız kalmaz derler ya ünal aysal alaturka avrupalı olduğunu/muzu bir kez daha gösterdi.

    yazının özeti; küçük olsun, büyümeyelim, aziz yıldırım ve mafya gelmesin diye diye küçülüyoruz. ama yılda 60 milyon sadece faiz ödüyoruz. başkan ben galatasaray'ı 3.5 sene geçindirdim diye sanırım sürçü lisan etti gerçekte biz ödüyoruz. geçindirme şöyle olur banka yerine sen alacaklı olursun sıfır faiz olur 40 ayda 200 milyon cepte olur. o 200 milyon faiz ödenmez, o parayla asy arena satın alınır. efsane dediğin bu olur. sen yönetme biz yönetiriz. nah yönetirsin.

    küçülelim bakalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın