resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 5954
    kesinlikle zamanında ayrılmıştır. hem kendi ve galatasaray'ın menfaatleri doğrultusunda hareket etmiştir. ancak dün katıldığı ve başkan adayı olmayacağını açıkladığı stadyum programında doğruluğu tartışılır söylemlerde de bulunmuştur.
    fatih hoca ile ayrılmayı hiç düşünmedim dedi dün örneğin. oysa fatih hocanın atıldığı mersin maçı sonrası locada yapılan yönetim kurulu toplantısında fatih hocanın ipi çekilmişti. dürüst ve albayrak zıtlaşması da burada başladı. ayrıca; rasim ozan'a servis ettiği cep telefonu mesajlaşmalarının çalındığını iddia etti. benim telefonum toplantılarımızda da hep ortadadır gibisinden bir açıklama yaptı. başkan ıphone kullanıyor. telefonunda da tuş kilidi şifresi olması çok büyük ihtimal. hadi tuş kilidi yok diyelim, kim başkanın telefonunu, ondan habersiz alıp, terim ile tüm konuşmasının fotoğrafını çekebilir ya da bu yazışmayı mail atabilir.

    galatasaray'ı zor bir dönemde alıp, farklı branşlarda büyük başarılar kazandırmıştır. yaptığı hataların kurbanı olmuş ve en azından ileride kendisini başarılı olarak anabileceğimiz haliyle başkanlığı kesin olarak bırakmıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın