resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 5951
    millet hala farkında değil şimdiki başkanımız ünal aysal filan değil. bu adam onun kötü bir kopyasıdır. tip olarak, konuşma olarak benziyor ama yönetim biçimi olarak farklı.

    ilk ve gerçek ünal aysal 2. yönetimle beraber bitti, gitti. yerine ona benzeyen ama içi aziz yıldırım olan bir ünal aysal geldi. ilk ünal aysal olarak kalacaksa ben sonuna kadar arkasındayım ama ikinci ünal aysal kalmak isterse sonuna kadar karşısındayım.

    benim derdim fatih terim'i göndermesi filan değil.

    ilk geldiğinde kurumsallaşma dedi durdu, beni sürekli tv ekranlarında konuşurken görmeyeceksiniz dedi. futboldan anlamam ama futbolu bilenlerde anlarım dedi. yabancı sınırı kalkacak dedi, ab pasaportlu oyuncular yerli statüsünde oynayacak dedi, bu tff yönetimi gidecek dedi, vs.. dedi ama ne oldu? hep söylediklerinin tersi oldu.

    ali dürüst ve abdurrahim albayrak'ın gönderilmesini açıklarken ki dediği mükemmel bir kurumsallaşmaya geçtik lafına nasıl güldüm anlatamam. bu yapı nasıl kurumsallaşmış da hajrovic'i bedavaya göndermek zorunda kaldık? lisans çıkaramaz dedik ama gitti golünü bile attı yeni takımıyla. adamın parası ödenmemiş ve çekip gitti adam. bu kurumsallaşmış yapı bunu nasıl ön göremedi ya da engelleyemedi?

    ab pasaportlu oyuncular konusuna gelelim. geçen sene devre arasında tonla oyuncu alındı. ontivero'dan tutun burdisso'ya kadar. dedik ki heralde başkan ve yönetim bunları alıyorsa demek ki yabancı sınırı istediğimiz şekilde olacak. genç oyuncudur belki parlar dedik. 24 yaşına gelmiş emre çolak'ı beklemektense ontivero'ya güvenelim onu parlatalım dedik. sonra ne mi oldu? biz ab pasaportluları yerli statüsünde oynamasını beklerken 6 olan yabancı sayısı 5'e düştü. madem dindiremeyeceksin rüzgarı neden edip gürledin? alınan o oyuncular oynamadan ama kulübün borç hanesine ciddi yük getirdi.

    bu nasıl mükemmel bir kurumsal yapı ki salih-ontivero-koray-sinan-telles gibi adamları transfer ettirdi? bu yapı bunlarda ne gördü de aldırdı? sırf bu saçma transferleri yapanları derhal kulüpten kovmak lazım ama bizim başkan bu yapı için mükemmel diyor. akıl alır gibi değil.

    tff yönetimi konu galatasaray olunca cezaların en ağırını veriyor dedi. doğru bir ifade ama başkan ne diyor? biz artı kanıksadık yani normal artık diyor. yapma başkan nasıl normal olur? sen koskoca galatasaray'ın başkanısın. senin bir sözünün arkası dolu olur ve bir yaptırımı olur. koskoca galatasaray çapulculara nasıl söz geçiremez? kulübü nasıl koruyamaz? koruyamadığı gibi nasıl siner? en naif başkan olan özhan canaydın bile gerektiği zaman esip gürler ve ezdirmezdi galatasaray'ı.

    bir yanda ali dürüst var diğer yanda candan erçetin. allah aşkına söyleyin ali dürüst bir laf söylediğinde millet kendisine çeki düzen verirdi lafı dikkate alırdı. şimdi candan erçetin konuştuğundan kim dikkate alır? ya da sedat doğan'ı?

    milletin kafasında hala 1. ünal aysal ve onun yönetimi var sanıyor ama o devir bitti yerine olaylara 180 derece farklı bakan 2. ünal aysal geldi. bu ünal aysal'a hayır demek her galatasaraylının boynunun borcudur. galatasaray tarihinde hiç bu kadar ezilmemişti medya, tff ve diğer kurumlar karşısında.
App Store'dan indirin Google Play'den alın