resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 5946
    ben aysalcı ne de terimistim. terim'i bir baba gibi severken o bizi iki tane şikeciye sattı benim için o dakika bitti. aysal'a ise kırgın ve kızgınım. her ne olursa olsun direnmeli ve efsane kelimesini haketmeliydi. yakışmadı başkana bırakıp gitmek. gözümüzü açar iyi bakarsak galatasaray için ne kadar değerli bir adamı kaybetmek üzere olduğumuz apaçık ortada. en basitinden hiç bir galatasaray başkanı 11-12 sezonu kupasını saraçoğlunda kaldırma konusunda başarılı olamazdı diye düşünüyorum. (ki hala bir umut aday olur mu diyorum.)

    bir söz var ya hepimizin dilinde dolanır durur yıllardır "galatasarayın en büyük düşmanı yine galatasaraylılardır" diye. sonuna kadar haklı ve doğru ne yazık ki. bugün hayri kozak, mehmet helvacı gibi derin galatasarayın kuklalarının saldırıları ve kışkırtmaları her şeye rağmen dimdik durmaya çalışan bir adamı kaybettirdi bize.

    gezi'de, soma'da, berkin'in cenazesinde, şike davasında her zaman dik durdu aysal. beğenin veya beğenmeyin o basketbol finaline çıkmayarak da herkesin cesaretinin yetmeyeceği bir iş yaptı. ha diyeceksiniz ki ne elde ettik? neden elde edemediğimize bakın derim, en tepedeki fenerbahçeli şahıs galatasaray'ı her yoldan dizginlemeyi denedi halen de deniyor.

    bu galatasaraya en tepeden yapılan bir operasyonun devamıdır. önce terim'i yanına çekti aysal'ı çekemeyince paketletti, sırada melo var sezon sonunu görür göremez prandelli, sneijder, muslera diye gider bu liste o kadar da eminim. biz sahip çıkamazsak galatasarayı hiç de iyi günler beklemiyor.

    üzdün başkan çok üzdün seni sevenleri. bizim kadar seviyorsan galatasarayı, galatasarayın bekası için kalmalısın. hani diyor ya taçsız kral "bizi sevenleri üzmeyelim baba" diye aynen öyle seni sevenleri üzme başkan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın