resim
Hakan Ünsal
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sol Bek
Yaş:51
Boy:1.78
Uyruk:Türkiye
  • 670
    ünal aysal'ın 24.09.2014 tarihinde trt 1 de yayınlanan stadyum programına katıldığı zaman, umarım karşısına geçip çok net söyleyeyim başkanım prandelli çok kötü hoca diyebilsin.

    terim yalakası yorumcu. seni neyine de sen gs'ın antrenörünü çok kötü hoca diye eleştirebiliyorsun. daha tanımadan ve geçmişini bilmeden. hemde kulüp kaostayken ve ligin 3.haftasında

    yorum yapacaksan saygılı olacaksın arkadaşım.

    ben ünal aysal olsam, o programda hakan ünsal'ı yerin dibine sokarım. sokarım ki bir daha kulübü zedeleyecek yorumlarda bulunmasın. hele ki şu zamanda.

    böyle adamları milyonların izlediği bir programda yerin dibine sokacaksın ki bunun gibi ve türevleri olan eski oyuncular bir daha gs aleyhine konuşamasın. bu yüzden bizim başkanlarımız ve yönetimlerimiz aciz.

    eski fb, bjk oyuncuları çıkıp da takım hocalarını başkanlarını aziz yıldırım ve yıldırım demirören gibi pislik adamları eleştirebiliyor mu ? eleştiremiyorlar neden çünkü korkuyorlar. koltuklarından tv ve antrenör kariyerlerinin bitmesinden korkuyorlar.

    bizim eski oyuncularımız çıkıp fatih terim hariç bütün dünyaca ünlü oyuncuları ve antrenörleri o kısıtlı beyinleriyle eleştirip medyanın seyrinin değiştirebiliyor ve taraftarları birbirine katıp fikir ayrılmazlığına sokuyorlar.

    rıdvan dilmen ve önder özen çıkıp tvlerde hocalarını ve oyuncularını ölümüne sahipleniyor ve arkasında duruyor.

    rıdvan dilmen gökhan gönülün pozisyonuna penaltı ama ben gökhanı severim karakterli çocuk, olabilir böyle şeyler diyebiliyor. önder özen de keza öyle.

    bizim başkanlarımızın ve yönetimlerimizin böyle oyuncuları ve gazetecileri kısaca medyayı susturmasını bilecek. bilecek ki böyle işkembeden sallayamayacaklar.

    galatasaray kültüründen ve asaletinde korkacaklar. yorum yaparken bir değil iki kere düşünecekler.

    h.ünsal gibi yorum yapanlar yüzünden forumlarda sözlüklerde taraftar birbirine giriyor ve bölünüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın