resim
Abdul Kader Keita
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:42
Boy:1.84
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 184
    --- ntvspor ---

    keita'ya sertifika engeli
    galatasaray yönetimi, keita’nın transferini türkiye futbol federasyonu’na hala bildirmedi. bu nedenle fildişi sahilli oyuncunun lisans işlemleri de tamamlanamıyor.

    galatasaray'ın abdul kader keita transferi, 2 temmuz'da kulübün resmi internet sitesinden açıklanmıştı. hatta, fildişi sahilli futbolcu için 14 temmuz'da florya metin oktay tesisleri'nde taraftara açık bir imza töreni bile düzenlenmişti. ancak, aradan yaklaşık 3 haftalık bir zaman geçmesine rağmen, keita'nın adı hala türkiye futbol federasyonu'nun resmi internet sitesindeki 40 kişilik galatasaray kadrosunda yer almıyor.

    konuyla ilgili ntv spor'a açıklamalarda bulunan galatasaray futbol a.ş. genel müdürü adnan sezgin, keita'nın sertifikasında bir problem yaşandığını ve bu sorunun en kısa sürede çözüleceğini söyledi.

    avrupa ligi'nde mücadele eden galatasaray, tobol karşılaşmaları için 10 temmuz'a kadar uefa'ya verilmesi gereken kadroya keita'nın ismini dahil edememişti. kazak temsilcisini elediği takdirde, 24 temmuz cuma günü uefa'ya yeni bir liste verecek sarı-kırmızılılar, sezgin'in sözünü ettiği problem çözülemediği takdirde, keita'dan 3. ön eleme turu'nda da yararlanamayacak.

    lyon'dan transfer edilen oyuncu bu durumda, avrupa kupalarında forma giyebilmek için 10 ağustos'ta play-off turu için verilecek listeyi beklemek zorunda kalacak.

    --- ntvspor ---

    (bkz: kader'in bize bir oyunu mu)
App Store'dan indirin Google Play'den alın