• 4106
    --- alıntı ---
    sevgili galatasaray taraftarı;

    yönetimden takıma, taraftara kadar geçirdiğimiz değişim ve açtığımız beyaz sayfadan sonra yaşadığımız 2 sezonluk harika bir performansın sonunda geldiğimiz nokta bugündür.

    elimizde bugüne kadar verdiği katkıyla sonsuz saygıyı hakeden ama bugün ayağındaki topu boş alanda dürtmekten aciz bazı futbolcular, yöneticiliği tartışılamayacak olsa da kurduğu yönetim kurullarıyla galatasaray'ı bu duruma getiren bir başkan, cebindeki parayı saymaktan aciz insanların oturup galatasaray'ın ekonomisini tablolar önünde tartıştığı bir telegol, akp tetikçiliğiyle her hafta ortaya bir şeyler atan bir beyaz futbol, galatasaray'a ihanetin en büyüğünü yapan bir imparator, galatasaray'a bariz cephe almış bir federasyon (hükümet) ve yaptıklarına rağmen yapmadıklarıyla daha çok sıkıntı yaratan bir ultraslan var.

    sevgili galatasaray taraftarı;

    birlik ve beraberlik öyle değerini anladığımız bazı günler değil, her zaman önemlidir. 10'dan geriye az mı saydık omuz omuza için? az mı girdik kol kola tribünlerde o ilk düdükle gelen üçlülerde?galatasaray'ın ruhunu yansıtan umut, umuda ihtiyacımız olduğu zaman değil, her zaman vardır. hagi 90+3'de atarken, popescu o son penaltı için topun başına geçerken, tanju sol çaprazdan, prekazi orta sahadan bizi zafere taşırken...

    sevgili galatasaray taraftarı;

    galatasaray'ın bize ihtiyacı var. her zamanki kadar değil, her zamankinden fazla. galatasaray taraftarı olarak değil, bir birlik olarak, bir ordu olarak, bir ruh olarak, bir grup olarak. öyle taraftar grubu olarak değil, galatasaraylılar olarak. bugün elimizi taşın altına koyma vakti geldi.

    artık elimizi taşın altına koyma vakti. her olumsuzluğa karşı dik durma günü bugün. her şeyi bir kenara koyup bizi ayağa kaldırma günü bugün. tüm olanlara bir sünger çekip yeniden başlama günü bugün. sesimizi hiç çıkarmadığımız kadar çıkartma günü bugün. hiç olmadığımız kadar birlikte olma günü bugün.

    bir isim altında.

    galatasaray ve galatasaraylılık adı altında.

    bir grup kuruyorum. şu an. bu entry'de bir taraftar grubu kuruyorum. bir ordu topluyorum.

    adı galatasaraylılık.

    herkesi bekliyorum. hepinizi. tüm galatasaraylıları. gerçekte birbirimizden ne kadar farklı olursak olalım ortak paydamız, galatasaray sevdamız için, başka herhangi bir ad değil, galatasaray adı altında toplanmaya davet ediyorum sizi.

    ruhumuzu, kültürümüzü, cesaretimizi, sarıya ve kırmızıya olan bu aşkımızı ortaya koymak için bekliyorum.

    galatasaray'ı savunmak ama öyle yazı yayınlayarak değil, bağırarak, sesimizi çıkartarak, kendimizi göstererek savunmak için.

    tüm bu çarka bir son vermek için.

    hep birlikte galatasaray'a ihtiyacı olanı vermek için.

    hep birlikte, omuz omuza o üçlüyü çekmek için.

    bizi zafere taşıyan o gollerde hep birlikte sevinmek, ne olursa olsun birbirimize dayanarak umudumuzu kaybetmemek için.

    galatasaray için, sizi galatasaraylılığa davet ediyorum.

    yayın her tarafa. çağırın herkesi. galatasaraydan başka bir şey için, bir yere ait olmak için veya başka herhangi bir şey için değil. galatasaray için bizimle birlikte olacak tüm galatasaraylılara yayın bunu.

    kim olduğumuzu hatırlamak ve unutanlara göstermek için uyandırın herkesi.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın