resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:66
Uyruk:İtalya
  • 828
    oynatmak istediği taktikte burak veya umut yerine drogba ya da benzeri bir futbolcusu olması gereken teknik adam. özellikle türkiye ligi gibi rakiplerinin %80'ininin kapanacağı maçlarda rakip defans arasında boğuşacak, yıkılmayacak, pozisyon almasını bilecek futbolcuya ihtiyacı var. yoksa kalabalık defansa karşı boğulup gidecek. pandev'in bu konuda kendisinin çok işine yarayacağını zannetmiyorum. adam hedef santrafor değil ofansif orta saha tarzı, yardımcı santrafor.
    dikkat edin fenerbahçe sow ve emenike gibi kuvvetli forvetleri formdan düşünce nasıl zorlanmaya başlıyor ve bu adamlar fizik olarak iyiyse nasıl rahat kazanıyor. türkiye liginde güçlü ve biraz becerikli forvetlerin yoksa rakip seni kalabalık defans ve sertlikle boğar. burak , umut'la olmaz bu iş. hatta pandev bile yetmeyecektir.
    hızlı oynamalıyız diyor sürekli ama deplasmanda bile kontra atak pozisyonu çok az bulacak. dar alanda hızlı oynayalım diyorsa bu aldığı topu kontrol edemeyen (bkz. burak) , veya topu alınca iki saat düşünen ve geri veren (bkz. selçuk) gibi adamlarla zor olacaktır. 5 yabancının yanına 6 tane istediği gibi oynayan türk oyuncu bulamayacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın