resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 5815
    danışmanların elinde oynattığı başkan.

    danışman; bize yabancı hoca lazım!
    başkan; tamam.
    danışman; hoca alman veya hollandalı olmalı!
    başkan; çok güzel ekolümüze uygun.
    danışman; alman veya hollandalı bulamadık. türk futbolu yerlerde o yüzden gelmiyorlar ama bir fırsat var bir italyan!
    başkan; (siktirin lan demesi lazım ama verdiği cevap); peki.
    danışman; teknik kadroda yerli birinin olmaması da lazım.
    başkan; niçin?
    danışman; hoca öyle istiyor!!
    başkan; (ne alaka. yerel bir ülke burası. tüm yabancı başarılı hocalar yanında yerli bir ekip ile başarılı oldu ve olmalı demesi gerekirken cevap); ok.

    gerçekte; danışman var. yerli hocaya da yerli yardımcıya da tahammülleri yok. her şeyi danışman bilmeli ve danışman pozisyonuna ihtiyaç devam ettirilmeli. danışmanlar danışılacak konumda olacak diye teknik kadroda bir galatasaraylı bulunmamakta. tüm know-how danışmanlarda olmalı. çok yerel bir lige göre fazla uluslararası bir teknik ekibe sahip değil miyiz? veya yabancı kotalı bir ligde teknik heyetin içinde türkçe bilen biri olması gerekli değil mi? cesare prandelli'nin yanına ligi tanıyan teknik heyet içinde yer alabilecek bir galatasaraylı niçin bulunamaz?

    cesare prandelli yerli oyuncuların bireysel oyuncu performanslarını arttırmak zorunda. işi çok zor. yanına mutlaka uğur tütüneker veya ayarında bir galatasaraylı bulmamız şart. efsane hoca yetiştirme görevi bizim ana hedeflerimizden olmalı. danışmanların pozisyonunu değil geleceğimizi planlamamız gerekli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın