• 3
    premier lig'de bu sezon oynadığı 4 maçta da nispeten zayıf rakiplerini eze eze yenen chelsea ile daha inişli çıkışlı bir grafik sergileyen son şampiyon city'i karşı karşıya getiren maç. iki takım da hafta içi kötü sonuçlar aldı. chelsea evinde berabere kaldı, city bayern'e yenildi.

    takımının defansif organizasyonunu geçen yıl oturtan mou bu sene yeni transferlerin de katkısıyla hücum organizasyonlarını çeşitlendirmiş durumda. önde diego costa'lı 4-3-3 oynuyorlar.hazard ve schürrle kanat forvetler biri hızlı diğeri zevkine adam geçip sıfıra iniyor. fabregas çok formda, oscar şu an sıradan kalıyor. geriyi matiç topluyor. luis henüz tam adapte edilmedi kadroya. sol tarafta pır pır azpilicueta oynuyor diğer tarafta ivanoviç hayatının futbolunu oynadı geride kalan son 4 lig maçında.

    city'nin durumu biraz daha karışık. city henüz geçen seneki formundan uzakta. arsenal maçında 1-0'ı buldular ama geriye düştüler. kornerden berberliği kurtarabildiler. aguero'lu silva'lı bir 4-2-3-1 ile çıkacaklardır. yaya toure bu sezon premier lige henüz ısınamadı. fernandinho ile orta ikilide oynayacaklardır. solda nasri, sağda navas ile kullanırlar kanatları. en ilginci 2 çok iyi sol bekleri var kolarov ve clichy. genelde clichy oynasa da kolarov on bir çıkarsa şaşırmam. adamın mükemmel bir sol ayağı var. kompany, demichelis, zabaleta kadroyu tamamlar. küçük bir olasılık clichy'i sağa kaydırabilir pellegrini.

    mou gazı arkasına aldı, bu maçtan galibiyetle ayrılırsa şampiyonluk yolunda çok önemli bir aşama geçilecektir. evet çok erken ama takımlar hem puanlar kaybediyorlar hem de arsenal dışında formunu arttıran da yok. arsenal'in büyük maçlarda zorlandığı ortada. united'dan bu sene şampiyonluk beklemek şimdilik büyük bir hayal.

    eğlenceli bol gollü bir maç olsun. skor tahminim 2-2. 1'den 0 biter.
App Store'dan indirin Google Play'den alın