resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 6697
    yıllık 10 trilyon para alan
    en güzel arabalara binip en güzel mekanlara giden
    en güzel kızlarla evlenen
    milyonların sokakta görünce sevinçten öldügü bir takımda oynayan
    en güzel otellerde kalıp en güzel evlerden oturan oyuncularımızdan birisi.

    çok kasik değil mi? ama gerçek. bırakalım beyler aman ıslıklanmasın aman canımız cigerimiz. aman baskı altında hissediyormus kendisini. hadi canım ordan baskı altında hissediyormus kendisini. bizim anamız babamız eve 3 kurus getirecekler ama patron onları kovarlar diye baskı yapacak kişilerdir , ama burak değil. simdi futbolu bıraksın geri kalan hayatına o kamyon yükü parayla paşa paşa devam eder. gecen hafta acıklama yapmıs burak bey sağolsun demiş ki '' kaleci ile karsı karsıyayken ayaklarım titriyor tepki alacagım diye korkuyorum '' hadi canım sen de. korkuyormus titriyormus. milyon dolarlar alacaksın sonra elin ayagın titreyecek.

    eskiden takır takır atardı gecerdi. artık öyle bir oyuncu oldu ki yemin ediyorum nasıl bir sene içersinde kendini en cok geliştiren adam olduysa bir dönemler, aynı sekilde kendini en cok yitiren oyuncu oldu burak. büyücü ile anlasıp sadece 2 yıllıgına mı kontrat yaptı anlamadım. varsa öyle birisi galatasaraylılar olarak toplanır öderiz be burak . parası neyse söyle yeter.

    ben artık maçları izlerken akıl erdiremiyorum. yakında bir gün hani eskiden gelin damat programı vardı adı caner miydi neydi kafasında bardak kırıyordu programda heh işte yemin ediyorum öyle olucam galiba. bir futbolcu bu kadar bir takıma zarar verir. odamda posteri vardı onu bile çıkardım bugunkü mactan sonra düşünün artık. akrabalarımın yanında mac izleyemiyorum bu adam yüzünden. cünkü öyle küfür etmek zorunda kalıyorum ki kendimden tiksiniyorum burak.

    yazık cidden. hem kendine hem bize yazık. ya galatasarayı toptan bırak ve gasp ettigin paraları* klübe geri ver. ya da yedekte bekle 3-4 hafta ve artık kendine ceki düzen ver. hadi diyorlar ya yanina adam lazım aslında falan filan. yok kardesim bu adamın yanına aguero'yu koy adam 2 hafta sonra bavul falan toplar gider cünkü tam ataga geçecegiz ofsayt bayragı tak kalkıyor aguero nasıl atacak.

    uzun lafın kısası. hayatım boyunca ilk kez bana bir galatasaray oyuncusuna beddua ettirdin ve kendimden utanıyorum ama bana bunu yaptırdıgın için sana da yazıklar olsun.

    not: böyle karamsar bir entry yazdıgım için tüm yazarlardan simdilik özür dilerim ama artık bendeki bardak taştı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın