*

resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:66
Uyruk:İtalya
  • 816
    takımdaki genel kötü ruh halini isteksizliği geçtim, taktiksel olarak hata üzerine hata yapan teknik direktör. kendisi hakkında nötrdüm ama umutluya daha yakındım. mesela mancini için hep umutsuzdum. yani öyle şekilci fanboy değilim. bunun sebebi hem aynı bizim geçen seneki gibi prandelli'nin ilk göreve geldiğindeki italya gibi çöküşte olan bir takıma geliyordu. italya'da bu kara bulutları çok iyi dağıtmıştı ve taktiksel olarak da harika bir euro 2012 geçirmişti.

    şimdiye gelirsek;
    yahu hocam sonuncu olması muhtemel balıkesirspor sercan + gökhan ünal ile başlıyor onu geçtim selçuk ve burak'ı hala kesmiyorsun bu adamlar kesilmek için daha ne yapmaları lazım onu geçtim şu hücumda kısır olduğumuz dönemlerde pandev niye yedek? onu da geçtim:
    yahu hocam dakika 45 2-0 gerideyiz belli yani olmuyor ve olmayacak. müdahale etmiyorsun... resmen 45. dakika ile 60. dakika arasını çöpe atıyorsun. devre olunca değiştirmedin bari oyunu gör 50'de değiştir. son 2 yıldır kötü giden maçlarda genellikle böyleyiz. 70'e kadar vasat vasat gidiyoruz 70'ten sonra müdahaleler başlıyor ondan sonra kafası kesilmiş tavuk gibi toparlamaya çalışıyoruz.

    tamam hadi 60'a kadar beklemeni de geçtim. dakika olmuş 60, 2-0 gerideyiz ve balıkesir yarısahasında maç. full kapanıyorlar full. neden hala yekta-selçuk-dzemaili oynuyor? yahu geçtim orta sahayı defans çıkarsan bile bir şey fark etmeyecek adamlar gelmiyor bile. orta sahalarının ilerisinde 1 adam yok santra yayında adamları yok... gidiyorsun maçın en hareketli 2 oyuncusunu çıkarıyorsun. hadi dzemaili için insiyatif aldın diyelim. neden bruma'yı çıkarıp olmayan hücum gücümüzü iyice sikiyorsun? neden umut bulut ile emre çolak giriyor da esas girmesi gereken pandev girmiyor? oynat bruma'yı pandev'i sneijder'i aynı anda adamlar kimi tutacaklarını şaşırsın... vermişler bruma'ya 2 adam arkasında da 3. kademe bekliyor, sneijder'e de aynı şekilde... nasıl olsa galatasaray'ın hücumda yaratıcılığı sınırlı. yaratıcı olanları kilitleyelim bitsin diyor her takım. koy bakalım 3 yetenekli adam birden oynasın nasıl hepsine ikili markaj yapacaklar. pandev için neden 80 bekleniyor. madem bruma dzemaili çıkaracaksın yabancı sınırı da sorun olmayacak neden pandev girmiyor?

    her basın toplantısında hızlı oynamamız lazım hızlı oyun hızlı düşünce seri hücum diyorsun ama buna uygun ne kadar oyuncu varsa çıkarıyorsun her maç. kağnılar hala sahada. sahada iş yapabilecek ender oyuncuları çıkarıyorsun maçı silah zoruyla oynuyormuşçasına oynayanlar sahada.

    şu an verilen tepkileri haklı buluyorum ama istifa istemek için henüz erken. gerçekten erken. hak edene etmeyene bakmadan öyle sürekli sabır gösterilsin diyen taraftarlardan da değilim. bu yorumları da maç sonu değil direkt maç anında hatta bir kısmını maç öncesinde yaptım. dileyene watsapp ekran görüntülerini de atabilirim.

    umarım tez zamanda kendine gelir çünkü kendisi bu değil. tamam mourinho, van gaal, ancelotti değil ama bu da değil arkadaş. umudum vardı giderek azalıyor. bitmiş değil ama yaptığı hatalar çok bariz ve büyük.
App Store'dan indirin Google Play'den alın