• 121
    demosuyla ilgili izlenimlerimi paylaşmak istediğim oyun.

    +oyuncu fizikleri şimdiye kadarki fifa serilerinin aksine ciddi anlamda iyileştirilmiş.
    +top fiziği ve hareketi gerçeğe çok yakın.
    +atmosfer, ve grafikler hakkında zaten söylenecek birşey yok, muazzam. canlı çimler, sallanan korner bayrağı ve kale direkleri harika detaylar olmuş.
    +hareket halindeki oyuncuların ayağına top geldiğinde 14'de çok ufak bir bekleme oluyordu, bunda gayet seri bir şekilde top kontrolü yapıp önüne alabiliyorlar.
    +teammate contain nanesini kullanmadan adam akıllı defans yapmak çok zor, bu iyi birşey.
    +mesela rakip kaleye 18'in içinde çaprazdan 1'e 1 kalıp fake attığınızda savunma oyuncuları gerçekçi bir biçimde mal'a bağlıyor. yobo stayla.
    +daha önceden var mıydı bilmiyorum ama ayak dışıyla şutu oynayanın insiyatifine bırakmışlar. l2 + şut ile vurulabiliyor.
    +kaleciler kaleciler diye bas bas bağırdıkları kadar varmış. çok gerçekçi reaksiyonlar veriyorlar. gol atmak gerçekten oynayanın yeteneğine bağlı. tabi default goller olmuyor değil. boş kaleye atmak gibi.
    +taç atışları daha seri bir hâle getirilmiş. artık ipini koparıp tupun peşinden koşan oyuncular yok.
    +yapay zekâ aşmış durumda. bilgisayar artık çatur çutur paslaşmayı da geçti skill move'lar ile çalım atıyor, 1'e 1 kalınca ayağa kayıyor amk.

    -gol tekrarlarını izlerken pes'i anımsatıyor.
    -sliding tackle'larda rakibin düşüşünü hiç beğenmedim. oyuncular hiç esnek değil. kalas gibi devrilip sekiyorlar yerde.
    -demo'nun süre yamasından dolayı mı yoksa demo'ya özel bir durum mu bilmiyorum ama futbolcular çabuk yoruluyor. bana sorarsanız abartılı ama mantıklı. oyuncu değiştirmek elzem bir duruma gelmiş.
    -hakemlerin saçma sapan yerlerde maçı bitirme avantajı kesme gibi salaklıklarına hâla bir çözüm getirilememiş.
    -top sürerken yön değiştirme çok keskinleşmiş. beni en rahatsız eden bu oldu. daha yumuşak bir şekilde sağa sola gidilebilirdi. anlatmak istediğim şu; misal pusula gibi düşünürsek kuzey ile kuzeydoğu yönünün arası yok. bence olmalı. 14'de vardı.
    -son olarak şampiyonlar ligi yine yok. böyle bir firmanın bu lisansı pes gibi dandik oyunlara kaptırmasına bir türlü anlam veremiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın