resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:66
Uyruk:İtalya
  • 743
    galatasaray futbol takımı teknik direktörü. kendisinin başarılı olmasını isteyen arzulayan önemli bir galatasaray taraftarı mevcuttur. bendeniz de kendisi hakkında olumlu düşünmekteyim. geçilen süreç ele alındığında olabilecek en iyi isimlerdendir kendisi. hatta van gaal gelecek olsaydı kendisinin tercih edilmesini arzulardım. bazen klübün kültürü de teknik direktörle uyumlu olmalıdır.

    idari ve teknik olarak aldığı kararlar sadece sonuçları üzerinden yargılana bilinir ve süreç içerisinde de pek tabii eleştirile bilinir..bunda abesle iştigal bir durum mevzu bahis değildir..ancak her aldığı kararı her an birine karşı hesap vermekle yükümlü ise bu galatasaray yönetim kuruludur..
    taraftarı ilgilendiren kısım yerleşik başarı kültürünün devamlılığının sağlanmasıdır.

    gelgelelim ister kadro dışı bırakılan oyuncular için olsun, ister kadroyu oyun içi ve dışı kullanımında olsun halen bir takım olgusu yaratamama sorunu vardır.yanlış hatırlamıyorsam sneijder'sız geçirdiği hazırlık döneminde 4-2-3-1 dizilişinde antremanda dahi taviz vermeden oynattığını gördük, okuduk. hatta atletico maçında bile aynı diziliş olmadı mı?
    sonra anlamadık ne oynadığını takımın..kanatsızlıktan yakına duralım bruma'yı yardımcı forvet gördük burak'ın yanında.sneijder yine hep tartışıldığı üzere sol dış'tan on numaraya dönerek oynamaya devam ediyor.üçlü orta sahadan vazgeçilmemiş.yoksa olcan'ı kadroya almamış falan değil mevzu.adaletsiz forma dağıttığı ortada.öyle sanıyorum ki, olcan adın mevzusunda futbolcunun transfer edilirken kafasında yarattığı gelecek kurgusuyla prandelli daha örtüşmedi.umarım olcan çalışmaya devam eder ve daha bir çok maçta formasının hakkını verir.gönül bunu arzu eder.prandelli'de umuyoruz kararlarını alırken galatasaray'ın bir aile olmasını iyi bir takımdaşlık oluşmasını amaçlıyordur. zira başarı böyle geliyor..
App Store'dan indirin Google Play'den alın