• 3658
    taraftarından futbolcusuna tut yönetimine kadar herkes bir yerlere sorun aramakta. her kafadan bir ses çıkmaya başladı futbolcu menajerlerine kadar. taraftar çıkıyor diyor ki selçuk burak çok kötü sorun onlarda, selçuk çıkıyor diyor ki taraftarımıza iyi oynadığımı söylememem ama sorunu bende aramayın saha içine dizilişte oyun anlayışında arayın diyor. herkes sorun hakkında konuşmaya çalışıyor herkes ortaya bir sorun atıyor ancak kimse bu sorunu üstlenmeye çalışmıyor.
    yönetim, 4. yıldız 4. yıldız diyorlar bir birilerinin kuyusunu kazıyorlar sanki. yok fani aysal yok bana istediğim yetkileri verin, yok başka şeyler.
    gemi dibe doğru gidiyor ve kimse de geminin dibe doğru gitmesinin sebebini üstlenmiyor haliyle.
    taraftar çok sabırsız. 2 günde hocaya sallamaya başladık, şu an prandelli gitse mourinho gelse hemen yarın yine vakit lazım. neyin derdindesiniz anlamıyorum az sabır. ben iyi olcak prandelli demiyorum, yapaçak bir şey yok diyorum.

    dün balıkesirspor kadrosuna olcan adın alınmadı. yok yenilirsek tek suçlusu prandelli yok hoca neler yapıyon, messi, ronaldo olsa tamam yedeği olmayan futbolcular da. hoca belki mesaj veriyordur, belki bir şey bekliyordur, olcan sorun çıkartçak biri gibi gözükmüyor, prandelli de öyle. yok prandelli olcan yok şu yok bu prandelli. öldürüyoz adamı. bende gelinen şu ortam sebebiyle 20. şampiyonluktan çok ümitli değilim. ama yapacak bir şey yok.

    sitem edicekseniz ego lu insanlarımıza edin. sorun bulcaksanız asıl sorunun başı en başta egolu olan insanlarımızda sorun bulun. bir arsenal, bir manchester utd. modeli olmadı

    büyük grande imparatore fatih terimimiz kıymetlimis öküz altında buzağı vardı türk milli takımın başında onu aramaya gitti. eğer oyunun içindeysem gündem benim dedi. şu an anca o gelse takıma şu dakkadan şampiyonluğa götürür. başka biri çok zor. prandelli ye güvenmekte mecburuz. çünkü başka galatasaray yok.

    biz taraftar olarak, futbolcuları ıslıkladıkça, futbolcular çıkıp sorun bende değil oyun anlayışında dedikçe, başkanımız durumu kritik iken 4. yıldızı takamayız. ha bazı şerefsizler allem edip kallem edip karıştırmayı başarıyorlar galatasaray'ı. onun dışında taraftarımız da galatasaray'ın karışmasına yardımda bulunuyor.

    mesela çok zor değil 1 maç bok gibi de oynasa 90 dakika selçuk inan diye tezahürat yapsak ya ? 90 dakika girdiği 2713812 tane pozisyondan 1 tanesini bile atamayan burak yılmaz diye tezahürat yapsaksak ya ? belki düzelmezler belki istediğimiz seviyeye dönmezler ama başka selçuk inan yok. başka burak yılmaz yok. yerine doğru düzgün yedeği de yok gençler. zaten yabancı sınırı var. neyse derdimiz galatasaray hepimiz bir yerlerde sorun aradıkça. sezon sonu gelir hala o ona suç atar o onda sorun bulur şampiyonluk gider.

    herkes konuşmayıp işini yapsa çok daha güzel olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın