resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:66
Uyruk:İtalya
  • 733
    takımı devralalı henüz birkaç ay oldu. kariyeri ve kalitesini tartışmaya gerek yok. galatasaray'la genler tutar tumaz o ayrı konu fakat ilk sezonunda skandal bir sonuç almadığı sürece ben kendisiyle devam edilmesi taraftarıyım. hele hele sezonun henüz başında bu kadar karamsar olup kendisine vade biçmek ahmakça. sanırım insanlar teknik direktör sirkülasyonundan zevk alıyor. bu fasit döngünün galatasaray'a ne kısa ne de uzun vadede hiçbir başarı getirmediğini defalarca yaşayarak tecrübe ettik. fakat her zaman olduğu gibi "karamsar naracılar" ilk olumsuz sonuçta "istemezük" nidalarıyla ortaya çıkıyor.

    kendisi galatasaray futbol takımı'nın teknik direktörü. adı üstünde direktör. yani takımla ilgili tüm tasarrufları kendi kontrolü ve sorumluluğu altında. elbette kararlar alacak, elbette bu kararları uygulayacak.

    olcan adın20 eylül 2014 balıkesirspor galatasaray maçı kafilesine almaması üzerinden bu kadar gereksiz muhabbetlerin dönmesini anlayamıyorum. 4. yıldız için tüm camia olarak kenetlenmemiz gereken bir ortamda sürekli suni gündemler yaratıyoruz. olcan adın konusu hakkında kimsenin net bir malumatı yok. şimdilik hocanın kararına saygı duymaktan başka da kimsenin yapabileceği bir şey yok. ayrıca unutmamak gerekiyor ki; en nihayetinde prandelli'nin de hata yapma lüksü var.

    ben prandelli'ye güveniyorum. dahası kendisine inanıyorum. galatasaray'da özveriyle çalıştığı konusunda hiçbir şüphem yok. yeni bir ülkede yeni bir takımla çalışıyor ve sistemini oturtması için de zamana ihtiyacı var. 2011-2012 sezonunda bile takım 14. haftadaki fenerbahçe* maçından sonra ritim bulmuş ve gerçek oyununu oynamaya başlamıştı. hatta o haftaya kadar kimse takımın halinden ve oynanan oyundan tam manasıyla memnun değildi. yakın zamanda önümüzde böyle bir örnek varken ve bu sezon prandelli'yle beraber yeni bir başlangıcın temellerini atıyorken, henüz sezon başında bu denli taraftar içinde rahatsız edici, motivasyon kaybına yol açan yorumlar yapmak galatasaray'a ihanetten başka bir şey değildir. zira oyuncu ıslıklama işi de böyle başladı. özellikle sosyal medyada birbirini kışkırtan taraftarlar bugünkü tribün ortamını hazırladı.

    sonuç olarak her şey inanmakla başlıyor. ben prandelli'ye inanıyorum, prandelli'nin de başarıya inandığını biliyorum. madem inanmayanlar var aramızda, onlar lütfen gölge etmesinler. zira sezon sonunda yeterince boş vaktiniz olacak.

    ben bu takımın hemen hemen her yıl yeni bir isimle yeni bir yapılanmaya girmesinden yoruldum. ve en önemlisi bunun hiçbir şekilde istikrarlı bir başarı getirmediğine de defalarca şahit oldum. bir de böyle deneyelim he? yani sonuna kadar inanalım, sonuna kadar destekleyelim. inanırsak olur belki hem? empati, sempati yani biraz tolerans, he?
App Store'dan indirin Google Play'den alın