resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:66
Uyruk:İtalya
  • 731
    sözlükte ne zaman somut bir eleştiri gelse birisiyle ilgili, o somut eleştirilere yanıt aranmak yerine hep başka taraflara çekiliyor konu.
    şimdi peşinen söyleyeyim, daha bu adam gelmeden kendisi ile ilgili yazdıklarıma bakabilirsiniz, hani "erken eleştiriliyor" veya "x'ci y'ciler eleştiriyor" diye yaftalama imkânı yok yani.
    basit bakın, formsuzluk ve formsuzlukta istikrar konularında çığır açmış selçuk inan dururken, neden her tarafta "kampın en çalışkanı", "formayı giymek için en çok can atan" diye anlatılan, şans bulduğunda da bunu kanıtladığını hep birlikte gördüğümüz olcan adın, kamp kadrosunda bile değil?
    yahu bu adam, daha gelmeden, adı bile geçmeden yazmışız, oyuncularla iyi geçinen, tüm oyuncuları tarafından sevilmiş ve sevilen bir adam, e olcan da sosyal anlamda problemli atarlı bir tip değil, bugüne kadar bir tane acaiplikte bile adı geçmiş bir adam değil.
    mevzu çalışmamak falan da olamaz yani şimdi geçelim o işi de. çalışan adam sahada da iyi olur az biraz yeteneği varsa.
    mevzu çalışmak olsa, aha di maria, aha messi, aha kroos, ahanda bir dolu adam, aynı ağırlıkta dünya kupası geçirip gelip çatır çatır top oynarken uzunca bir tatile rağmen (ki onun testisleri sağolsun yapsın elbette) kondisyonu sıçık dönen wesley sneijder'i neden kesmedi derler.
    e arkadaş makul bir açıklama bekliyoruz.
    bu yani.
    amk futbolcu ıslıklamayın; bebeler üzülüyor.
    hocayı aman ha sorgulamayın dayağı yersiniz hepiniz terimcisiniz veya mancinicisiniz ondan sorguluyorsunuz.
    başkanı eleştirmeyin, başkanı eleştiren terimcidir cahildir.

    e eleştirilere yanıt?
    yok.
    sonuç?
    eleştirenler kaka. eleştirenler bok. islıkçılar aptal. zaten taraftar değil.

    olcan?
    o da bok.
    ya arkadaş bi açıklama beklemek de mi ayıp?
    şu sözlükte iki karşıt görüş sizin bu garabet anlayışınız yüzünden asla sağlıklı bir biçimde çarpışamıyor ve gerginlik de asla dinmiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın