resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 5698
    kötü oynar eleştirirsin, formayı bırakır eleştirirsin de bir twit fav'lıyor diye adam mı eleştirilir. biraz adam olun yahu, burada kendisinin görüşüne ters nitelikte bir entry girsen salyaları aka aka, cahil, bilmem ne diye nick altı girerler, özelden tehtid, küfür içerikli mesaj atarlar ama bir insan evladı twit fav'lıyor diye kelle alırlar. bsg artık ya bsg. bitirin anasını satayım selçuk inan'ı da bitirin, burak yılmaz'ı da bitirin, ünal aysal'ı da bitirin, veysel sarı'yı da bitirin bakalım kimlerle oynayacağız. ne bitmez kin ve nefretiniz varmış.

    not: selçuk inan'ın kendisinin favladığını düşünmüyorum, ancak kendisi favlasa bile o da bir insan tak etmiş olabilir, kim bilir kendini bilmez kaç edepsiz mention ile ana bacı sövüyordur.

    peşin not: entrylerime bakarsanız, selçuk inan'ı da burak yılmaz'ı da kötü futbollarından isteksiz tavırlarından dolayı eleştiriyorum. hatta utanarak da olsa anderlecht maçında burak yılmaz'ı gol sonrası yuhaladığımı da itiraf ediyorum. ama twit favladığı için kelle alacak kadar de değişik biri değilim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın