resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 5695
    "arda turan tribi"ne yakalanmış topçu. oynadığı rezil futbol formsuzluk falan değil, tamamen galatasaray'ı kafasında bitirmiş olmasından. "forma kutsaldır!!!" kafasında olan biri değilim ama en basitinden önde olduğumuz fenerbahçe maçında oyundan alınması sonrası formayı çıkarıp yardımcı hocaya uzatması bile bunun bir göstergesi. peki galatasaray'ı kafasında bitirmesinin sebepleri nedir diye sorarsanız aklıma fatih terim'in ayrılışından başka bir cevap gelmiyor. akabinde sergilediği tripler, 1-1.5 senedir suratını asması, galatasaray'ı içten karıştırmayı asli görevi edinmiş ve bu yönde eylem ve söylemlerde bulunan menejerle iş yapması vs. tamamen arda'nın izinden gittiğinin göstergesi.

    yakın gelecekte ayrılma ihtimali sonrasında ise bütün ihale taraftara kalmış olur. arda'nın veya selçuk'un, zamanında kendilerini taparcasına seven taraftarı nasıl bu raddeye sürüklediği veya taraftar genelinde bir tahammülsüzlük oluşturduğu hiç konuşulmaz.

    şu saatten sonra galatasaray'da faydalı olabileceğini zannetmiyorum. umarım selçuk'un sonu da arda'ya benzer ve galatasaray'dan gider. gittikten sonra da kendisine uzatılan her mikrofona "ben galatasaray'ın evladıyım. taraftarın bu tepkisine çok kırıldım" minvalinde konuşması gram şaşırtmaz. şu anki davranışları da bunun en büyük kanıtı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın