• 3657
    ne taraftarda ne yönetimde ne branşlardaki oyuncularda birlik beraberliğin sağlanamadığı basın karşısında en büyük rakibine karşı yeterli cevapları veremeyen bir camia.

    futbolda çok güzel 1 sezon geçirdik ardından ortalama 1 sezon geçirdik 1 adet de ortalama altı 1 sezon geçirdik. 2 kez şampiyon olduk şampiyonlar liginde 2 kez gruptan çıktık ama buraya kadarmış rijkaard sezonu geri döndü.
    basketbolda biri harika olmak üzere 3 güzel sezon geçirdik şampiyon olduk bir şampiyonluğumuz yukarıda bahsettiğim nedenlerden dolayı da gelemedi.
    bayan baskette türkiye ve dünya tarihine geçtik.

    gerisi ile ilgili pek bir bilgim yok.

    fakat bana sorarsanız aysal'ın gelişinden şu saate kadar bakıldığında muhteşem bir 3 sezon geçirmişiz tüm branşlar genelinde.

    fakat şu anda camia olarak o 3 sezonun başına dönmek üzereyiz.
    sanki aysal hiç gelmemiş bunlar hiç yaşanmamış gibi aynı yere geri dönmek üzereyiz.

    sonuç olarak biz galatasaray'ı berbat dönemlerde asy'de olsun zulimpiyatta olsun desteklemiş insanlarız. gol yediğinde tezahüratla takımı geri döndürmüş insanlarız.
    şampiyonlugu kaybettiğimiz gencler maçını hatırlarım. youla'dan gol yemiştik tomas o kadar üzülmüştü ki topu yere vurmuştu bir anda eski açıktan tezahürat yükseldi tüm stad eşlik etti ve takım maça devam etti he kazanamadı olabilir kazanamasın maç sonu alkışladık fener'e küfrettik çıktık.

    fakat artık biz de yokuz. biz de eskiyiz.
    yeni bir galatasaray var yeni türkiye gibi.
    yeni taraftarlar var.
    bir çoğumuz bu yeni galatasaray'a pek ısınamadı mesela.
    yeni türkiye'ye ısınamadığı gibi...

    he hala daha renklere aşığız orası ayrı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın