resim
Pavel Horváth
Görev:Teknik Direktör
Takım:Domazlice
Yaş:49
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 4
    mehmet cansun yönetiminin tek yanlış hamlesi olan mario jardel takasında, mpenza ve spehar ile birlikte sporting lisbon'dan galatasaray'a gelmişti. bana kalırsa o üçlü içerisindeki en potansiyelli futbolcuydu. sezon sonunda üç yıldızın geldiği şampiyonlukta, bülent akın'dan bile fazlasıyla yararlanan lucesku'nun bu defansif orta saha oyuncusunu niye es geçtiğini hala anlamam, muhtemelen bir yönetim etkisi olabilir.

    kendisi hafızam beni yanıltmıyorsa sadece ali sami yen'de 3-1 yendiğimiz trabzonspor maçının ikinci yarısında şans bulmuştu. ve fena da oynamamış olacak ki 90 dakika'da hıncal uluç futbolunu öven şeyler söylemişti.

    son olarak horvath'ın galatasaray'daki forma numarası 24'tü. kendisi gittikten sonra 24 numarayı 2003-2004 sezonunda rumen oyuncumuz ovidiu petre giydi.

    pavel horvath'ın kadromuzda yer aldığı 2001-2002 sezonunda sebastian perez'i bu satırlar aracılığıyla anmazsam olmaz. ayrıca samsun'da bir anlamda şampiyonluğu getiren golün sahibi radu niculescu'yu unutursak da ayıp olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın