• 1
    (bkz: futbolcusunu ıslıklayan taraftar/@tunnel vision)
    (bkz: selçuk inan/@tunnel vision)

    şu iki entry den dolayı bana gelen haklılardı, ne yapsaydık hakettiler sonuna kadar, çuvalla para kazanıyorlar futbol oynayacaklar yeter ulan tarzı mesajlar aklıma bir olayı getirdi.

    net hatırlamıyorum bir schalke 04maçıydı taraftar kötü giden takımı protesto etmek için son 10 dakika sahaya arkasını dönecekti. * son 10 dakikaya tam girilirken zlatan bajramovic'in golü ile bütün tribün bayram yerine dönmüştü. bir schalke taraftarının yaptıklarına bakın birde bizim yaptıklarımıza e medeniyet birazda buna deniyor sanırım.

    sahaya sırtını dönmek vs futbolcu ıslıklamak

    hadi buyurun.

    hangisi daha iyi mesaj olur ? biz sizi görmek istemiyoruz, sizden utanıyoruz,bu formayı giymeyi haketmiyorsunuz gibi anlamlar çıkarılabilecek sahaya sırtını dönmekmi yoksa futbolcu ıslıklamakmı birde tecrübesiz anderlecht'e karşı oynanan önemli bir şl grup mücadelesinde

    edit: futbolcuyu hedef almakla takımı hedef almak gibisinden cümleler okuyorum. bakın beyler futbol takım oyunudur dimi ? evet takım oyunudur gol yediğiniz zaman bütün takıma yazılır sadece selçuğa veya musleraya değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın