resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 5768
    '' aşkım beni seviyor musun '' diyen sevgilliler gibi, sürekli güven tazelemeye ihtiyacı olan baskanımız. ilk kurdugu yönetim kurulu ali dürüst , adnan öztürk , abdürrahim albayrak gibi isimlerden olusuyordu ve kendisine karsı fazla ses cıkaran kişilerdi. onları istemedi ve kurul değişti. ikinci kurulda candan erçetin ,adnan nas , necati demirkol , özkan olcay gibi kişilerden olusuyordu ve herkesin bildigi gibi bırakın baskana karsı cıkmayı onun yerine klübün bir işini halledecek bir kişi bile yoktu. tüm yük baskana kalıyordu. baskan bunu kendi elleri ile yaptı ve bence kendi de yaptıgı şeyi pek begenmedi ki yönetim kurulunu bir daha değiştirecek ve daha işlevsel , yönetimi daha cok bilen kişileri alacak yönetim kuruluna.

    bu son dedigimi aslında sadece tahmin olarak söylüyorum , bu tahminimi destekleyen bir örnek göstermek gerekirse özkan olcay'ın 13 eylül 2014 galatasaray eskişehirspor maçı sonrası talihsiz konusmasını örnek gösterebiliriz. bilenler bilir ali dürüstmac sonlarında gayet iyi konusur ve mac sonrası nabzını iyi tutardı ancaközkan olcay'ın bana kalırsa klüp sorumlusu olarak hiçbir zaman istenilen düzeyde acıklamalar yapamaması birçok kişiyi etkiledigi kadar baskanı da etkilemistir. o acıklamalar daha 2. haftasında olan prandelliye veto niteligindeydi:

    '' bunun sebeplerini benden evvel bilmesi gereken teknik sorumlularımız var. kendileriyle de görüşeceğiz '' diyordu. yönetimsel olarak da cogu hata oldugunu düşünüyorum yönetim kurulu üyeleri tarafından. örnegin basketbol subesi maclarında deplasmana hiç kimse gitmedi, belki tek tük bireysel gidişler olmustur ancak hiç beraber gidilmedi. bunda baskan da suclu elbet.

    veya federasyonun aleyhimize oynadıgı tüm oyunlara hiçbir icraat gerçeklestirilemedi vb şeyler. ünal aysal da eline fırsat gecmisken hem 3 yıl daha takımın basında kalmak, hem de bu yönetim kurulunda değişikler yapmak için seçim yolunu secti. zaten saha içersinde yeterince sorunumuz varken simdi bir de 1 ay boyunca basının ve klüp içinin karısmasını seyredegiz. klübü birden kaos altında izleyebiliriz allah göstermesin.

    son olarak madem herkes fatih terim olayına giriyor biz de girelim. fatih terim klüpten baskan tarafından kovulmasına ragmen , sonrasında yıldırım demirörenle olanlardan bagımsız olarak bakarsak, fatih terim'e klübü yarıyolda bıraktı diye tepki gösterenler, ünal aysal secimi kazanamazsa onun klübü yarı yolda bırakmasına ne diyecekler bilmiyorum ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın