• 106
    aslında tartışma futbolcusunu ıslıklayan taraftar yerine ıslıklanmasına bozulan futbolcu olmalı.

    meselenin özü ve olaya yapılmamalı diyenler açısından bakıldığında bu kesimin göremediği nokta şu... futbol artık endüstriyel bir eylemdir ve bu endüstride profesyonellik konuşur. evet burak ve selçuk milyon dolarlar kazanıyorlar ve bu milyon dolarları kulübü aldatarak kazanmıyorlar. günümüz futbol düzeninde türk oyuncuların anlamsız değerler kazandığı ortamda kulüp için ekstra katkılar verdiklerinden ve kendilerinden çok büyük beklentiler olduğundan bu paraları kazanıyorlar. bu paraları kazanırken de tam konsantre olmaları ve aldıkları parayı kulüp adına başarıya çevirmeleri isteniyor. ama maalesef burak ve selçuk özelinden türk oyuncu geneline bu mantık futbolcularda mevcut değil.

    her seferinde profesyonellikten bahseden futbolcular transfer dönemleri haricinde amatör ruh ile yapmaktalar işlerini. antrenman kültüründe, kötü oynayınca eleştirilirken, saha içinde sorumluluk almanın gerektiği anlarda hep ama hep amatörler. bi düşünün profesyonelliğin hakim olduğu iş yaşamında hangi iş amatör ruh ile yapılmakta veya başarısız olunduğunda bu bahanenin arkasına sığınılmakta?

    hiç kimse küfürü hak etmez ama milyon dolarların döndüğü bu ortamda tüm stadın da işin içine dahil olmadığını düşünürsek, kötü oyununun karşısında kimi tepkileri anlamak zorunda burak da selçuk da. hatta gerçek profesyoneller ise bu olayı bir grup taraftarın reaksiyonu olarak görüp, işlerine daha konsantre olup bugünleri unutturmalıdırlar herkese. aksi durum ne onlara ne takıma fayda getirir çünkü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın