resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 5764
    koca götleriye oturdukları yerden çözüme yönelik hiçbir öneri getirmeyip sürekli eleştiren, icraat yap deyip yetki vermeyen, başarı isteyip başarısız olunması için her türlü ortamı oluşturan godoman üyelere en güzel cevabı vermiştir erken seçim kararı ile.

    madem bu kadar eleştiriyorsunuz, madem yetki vermiyorsunuz, madem bu adam için sağlıklı bir çalışma ortamı oluşturmuyorsunuz hodri meydan. çıkartın kendi adayınızı, projelerinizi, çözüm yollarınızı. verin sonra da yetkiyi o yapsın her şeyi. yer mi büzük? yemez. çünkü o konuşan adamların hiçbirinin orda duracak gücü yok.

    bu adamla takımın seviye atladı. her sene şampiyonlar ligi'nde. 3 yılda 2 şampiyonluk 1 türkiye kupası kazanmış. bayan basketbol takımın avrupa şampiyonu, türkiye şampiyonu olmuş. erkek basketbol takımın türkiye şampiyonu olmuş. borç mu? valla ben galatasaray'ı bildim bileli hep bi 250-300 milyon usd'lik borçtan bahsediliyor. bundan 12-13 sene önce de aynı muhabbet vardı. sanarsın borç yoktu da bu adam geldi 200 milyon para harcayıp, üstüne başarısız oldu.

    ayıp ediyorlar ünal aysal'a ve adam gerçekten de iyi galatasaraylı olduğunu böyle bile kanıtlıyor. lan bu adam türkiye'nin en zengin adamlarından biri. yaşı 70. banane amk der, teknesine atlar gider ama bir şeyler yapmaya çalışıyor, projeler üretiyor fakat hep yalnız.

    kendisine tek tavsiyem ali dürüst'ü kadrosuna alsın. ali dürüst camia içindeki o godomanların sesini kesmeyi bilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın