• 156
    ünal aysal'ın 74 yaşında olduğunu bilmeyen insanlar tarafından yaşlı, bunak diye dalga geçilen insan. genç galatasaraylılar artık iyice zıvanadan çıktı, ne saygı kaldı ne sevgi. hayatını galatasaray'a adamış insanlar sırf başkanı eleştirdi diye itin götüne sokuluyor, bunu yaparken de yaşından, bunaklığından dem vuruluyor. cidden yazık.

    hayrettin kozak, nerden baksan 40 senedir genel kurul üyesi, divan kurulunda uzun süredir bulunan, hayatını galatasaray'a vakfetmiş, gerçek galatasaraylılardan biri. bu ülkede recep tayyip erdoğan aman bize kızmasın, aman onla kötü olmayalım, başımıza iş açılır diye milyonlarca insan başını devekuşu gibi kuma gömmüşken, kendisi galatasaray'ın menfaatlerini korumak adına başbakana bile gider yapıyordu.

    övüne övüne bitiremediğiniz, adnan polat dönemindeki son kongrede mehmet karlı'nın yaptığı konuşma var ya hani? hani hepiniz her yerde, işte biz böyle bir kulubüz, biz böyle cesuruz, böyle farklıyız diye artistleniyorsunuz ya? ne demişti mehmet karlı, siz bu toplantıyı basına açtığınızda zannettiniz mi ki hayri abimkorkar da gerçekleri haykırmaktan geri durur diye. oradaki hayri bu ağabeyimiz işte. galatasaray söz konusu olduğu zaman iktidarmış, güçmüş hiç kimseye boynunu eğmeyen gerçek galatasaraylılardan. bu yüzden galatasaraylılar hakkında ileri geri konuşmadan önce bir aynaya bakmak lazım, ben kimim bok attığım adam kim diye.

    hayri kozak, ünal aysal'ın başkanlığını beğenmiyormuş, hemen linç edelim, bu ne cüret, nasıl beğenmez? bü ülkeye ikinci bir diktatör daha mı geldi, bir tane zaten anamızı bellemeye yetiyordu, ikincisini de biz mi getirdik başımıza? ünal aysal, peygamber midir ki herkes onu beğenmek zorunda olsun? ünal aysal dediğiniz adam, liseli olmasına rağmen 10 sene önce rica minnet zorla kulube üye yaptırılmış, başkan olabilmek için 10 seneyi doldurmak zorunda olduğundan ancak 71 yaşında başkan olabilmiş bir insan. hayri kozak en az 40 senedir galatasaray'ı kovalıyor, siyasi baskıya aldırış etmeden. bu adam eleştirmeyecek de kim eleştirecek haşmetlü başkanımızı?

    galatasaray'ın değerli mensuplarına bu kadar kolay hakaret eden yeni nesil şımarık taraftardan tiksiniyorum. keşke ayfonlarınızı alıp migros, telekom tribünlerinde filan takılsalar, galatasaray büyük geliyor bu insancıklara.
App Store'dan indirin Google Play'den alın