resim
Alex Nicolao Telles
Takım:Al-Nassr
Mevki:Sol Bek
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Brezilya
  • 1229
    artik taraftarimizin hakkinda pembe bahaneler uydurup kendisini savunmaktan vazgecmesi gereken futbolcu. resit akcay'in bile zamaninda "defans yapmayi bilmiyor, hucumda da temposuz" deyip veto ederek trabzonspor'a aldirmadigi oyuncuya 6-7 milyon euro para verdik. ayni kazigi carlinhos'ta da yiyecektik ama bir sekilde alex ile gecirdiler bize.

    bu cocuk futbolcu falan degil. brezilya ve menajer sisirmesi balon. az biraz ayaklari duzgun diye itelediler iste cimbom'a. artik vazgecin su adami savunmaktan. gecen sene en kritik maclarda hatalari yuzunden yaristan koptuk. chelsea deplasmaninda kafasizligindan kacirdigi adam gol yapti. maca 1-0 yenik basladik.

    iyi futbolcu kendini belli eder. bir seviyenin altina ne yaparsan yap dusmez ve bir standarti olur. bu yavrum ayarsiz. bi bakiyosun ilerde sag acikta rakibe basmaya kalkiyor, hicbir kontra atakta geri dönmuyor, semih arkasinda resmen sol bek gibi oynuyor, ileri cikiyor cizgiye iniyor yaptigi orta sabri'nin ortalarindan beter. hani olacak bir futbolcuda belli basli fundemental isaretler görursun. bunda ona dair hicbir isik yok. brezilya'nin en iyi sol bek'i secilmis. he canim, carlinhos'ta real madrid ile cekisiyoduk, keza kendisi yeni roberto carlos olacakti. o yuzden ramon motta kadar bile olamaz telles bosuna heveslenmeyin.

    cakal menejerler sirtimizdan bok gibi para kazaniyor usta. biz de her sene bu kazigi yemek icin kuyruk salliyoruz. ilk videolarini izledigim gun begenmedigimi yazmistim telles'i. ofsayt manyagi yaptiniz. geldi oynadigi futbolu gözunuze sokmak icin 90 dakika tekrarlarinda sadece bu cocugu seyrettim yanlislarini yazdim, özelden gelip hakaret eden bile oldu. simdi buyrun, super telles'iniz dökuluyor ve yavas yavas ayiliyorsunuz bu 7 milyon euroluk kazigin etkisinden.

    galatasaray sevdalisi bir taraftar olarak bize yakisan formasinin hakkini verene, yetenekliye sahip cikmak, kafasiz ve galatasaray'a yakismayan futbolcu'ya da dikkat cekmektir. kimse kimseyi art niyetli elestirmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın